Στέφανος Κασσελάκης: «Με το φτωχό γέρικο μυαλό μου σκέφτομαι ότι...» - Η αποκάλυψη του Βερύκιου για το ταξίδι "αστραπή" στο Παρίσι με τον Tyler

«Πήγαν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που έχει νομιμοποιήσει την...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth, πριν αναχωρήσουν για την Αμερική όπου θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων (δείτε εδώ την έπαυλη εκατομμυρίων που θα μείνουν), όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 21/12, έκαναν ένα ταξίδι "αστραπή" στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος, το ταξίδι αυτό δεν πρέπει να ήταν τυχαίο, καθώς η πόλη που επισκέφθηκαν είναι η πρώτη στην οποία η τενκοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια έχει νομιμοποιηθεί εδώ και χρόνια. Εφόσον, λοιπόν, οι δύο τους δηλώνουν έτοιμοι να γίνουν γονείς και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ο δημοσιογράφος θεώρησε πως αυτός είναι και ο λόγος που έφτασαν μέχρι εκεί.

Η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου για το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στο Παρίσι

«Ήδη βρήκαν σπίτι και βαδίζουν βάσει προγράμματος που ήδη το έχουν ανακοινώσει. Έκαναν χθες (20/12) ένα ταξίδι αστραπή στο Παρίσι. Πήγαν για προσωπικούς, επαγγελματικούς λόγους. Εγώ με το φτωχό γέρικο μυαλό μου σκέφτομαι και λέω ότι πήγαν στην πόλη του φωτός και του έρωτα. Πήγαν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που έχει νομιμοποιήσει την τεκνοθεσία από το 2013», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του συζύγου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που τον θέλουν να πηγαίνει στο Survivor 2024, διαψεύδοντάς τες, τονίζοντας πως δεν του έγινε καν πρόταση.

Το ξεκαθάρισμα για το φύλο των παιδιών που θέλει

Το βράδυ της Πέμπτης (16/5) ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει τόσο για την προσωπική του ζωή, αλλά και για όσα φιλοδοξεί να κάνει στο κόμμα του.

Ανάμεσα σε όσα παρακολούθησε το κοινό ήταν η πρώτη συνέντευξη του συζύγου του, Tyler McBeth (δείτε την εδώ) με τον άντρα να μιλάει με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον άνθρωπο χάρη στον οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και σε μία παρεξηγημένη δήλωση, που είχε κάνει αναφορικά με το θέμα απόκτησης παιδιών με τον Tyler, καθώς είχε πει, πως θα ήθελαν να κάνουν συγκεκριμένα δύο αγόρια.

«Ανεξαρτήτως φύλου, το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα όμως σημαίνει, ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, για εμένα αυτό σημαίνει ισότητα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.