Κυριάκος Μητσοτάκης: Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ - Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού με... στίχους του συγκροτήματος

«When you thought that it was over...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, χρησιμοποιώντας μάλιστα και στίχους από τραγούδια του συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε σημαντικά ζητήματα που θίγει ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη ανάρτησή του κάθε Κυριακή, δηλώνει πως οι συναυλίες των Coldplay, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης – Το μήνυμά του στον Βασιλιά Κάρολο: «Γρήγορη ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο της Ελλάδας»

Όπως διευκρινίζει αμέσως μετά, το στάδιο θα ανοίξει ξανά τις πύλες του για το κοινό και τις υπόλοιπες προγραμματισμένες δραστηριότητες από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

Κλείνοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραθέτει στίχους από το τραγούδι των Coldplay, «Everything is not lost». Να σημειωθεί, πως οι δύο συναυλίες του βρετανικού συγκροτήματος είναι ήδη sold out.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Της αφιέρωνε τραγούδια, την χάιδευε...» - Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τη Μαρέβα στη βραδινή τους έξοδο

Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις συναυλίες των Coldplay

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση παρακάτω: