Στέφανος Κασσελάκης: Περιπέτεια στον αέρα μαζί με τον σύζυγό του - Γιατί δεν προσγειώθηκε ποτέ το αεροπλάνο του στην Ρόδο

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια περιπέτεια στον αέρα βίωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπέθ. Το αεροπλάνο τους με προορισμό την Ρόδο, δεν κατάφερε ποτέ να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του πιλότου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να παρευρεθεί σε μια προγραμματισμένη εκδήλωση του κόμματος αλλά και σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο του Νεκτάριου Σαντορινιού του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του.

Τι συνέβη με στο αεροπλάνο του Στέφανου Κασσελάκη

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα, ο πιλότος προσπαθούσε επί ένα τέταρτο να προσγειώσει το αεροπλάνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς στο νησί έπνεαν άνεμοι έως 10 μποφόρ. Στο πλήρωμα βέβαια αλλά και στους επιβάτες επικράτησε ηρεμία. Τελικά, το αεροπλάνο γύρισε πίσω στην Αθήνα.

«Είχαμε διαβάσει από το ίντερνετ ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. θα έρθει στο νησί μας για το μνημόσυνο του Νεκτάριου Σαντορινιού. Στις 18:30 ήταν να προσγειωθεί το αεροπλάνο και τον περιμέναμε μαζί με άλλα άτομα. Περίπου στις 18:20 μας είπαν ότι η πτήση 210 του Στέφανου δεν θα προσγειωθεί λόγο των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στο νησί μας. Τον περιμέναμε όλοι να τον δούμε από κοντά αλλά στεναχωρήθηκαν οι κάτοικοι γιατί δεν ήταν εφικτό», είπε κάτοικος της Ρόδου.

Δείτε επίσης: «Ναι σημαίνει ναι στην ελληνική γλώσσα!» - Η ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα που προκάλεσε τη σκληρή του απάντηση Στέφανου Κασσελάκη

Λίγα λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης (Μαρούσι Αθηνών, 29 Μαρτίου 1988) είναι Έλληνας επιχειρηματίας, πολιτικός και πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Προοδευτική Συμμαχία από τις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Κατάγεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας. Σπούδασε στις ΗΠΑ, όπου αργότερα εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα και τα ναυτιλιακά. Στις βουλευτικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Αύγουστο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος, βγαίνοντας πρώτος και στους δύο γύρους της εκλογικής διαδικασίας.

Παρότι ο ίδιος εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα καθήκοντα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή τα ασκεί, σύμφωνα με τον κανονισμό της, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος.