Τέμπη - Σπάραξε η μητέρα της Κλαούντια: «Η κόρη μου κάηκε στους 1.400 βαθμούς! Κάθε μέρα πηγαίνω και φιλάω το χώμα»

«Εγώ νιώθω ότι εκεί κατεβαίνει η κόρη μου και θέλει να με δει, γιατί από εκεί ανέβηκε ψηλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέμπη - Σπάραξε η μητέρα της Κλαούντια: «Η κόρη μου κάηκε στους 1.400 βαθμούς! Κάθε μέρα πηγαίνω και φιλάω το χώμα»

Η Κλαούντια ήταν ανάμεσα στα 57 άτομα που πέθαναν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 28/2/2023. Η μητέρα της Άλμα Λάττα, μίλησε σήμερα Παρασκευή 1/3 στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της κόρης της περιγράφοντας πως κάηκε στους 1.400 βαθμούς.

Η σπαρακτική εξομολόγηση της μητέρας της Κλαούντια που πέθανε στα Τέμπη

«Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου. Κάθε μέρα κάνω την ίδια διαδρομή. Πηγαίνω από τη Λάρισα στα Τέμπη κι από εκεί στο μνήμα της. Ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν στα 20 του χρόνια να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Να σκοτώσουν τα όνειρά της και να γκρεμίσουν τα πάντα; Επί 12 λεπτά τα παιδιά πήγαιναν προς τον θάνατο με 165 χιλιόμετρα την ώρα, πήγαιναν προς την κόλαση», εξομολογήθηκε η κυρία Λάττα.

«Η κόρη μου κάηκε στους 1.400 βαθμούς. Αν δεν είχε γίνει η έκρηξη, κάποια από τα παιδιά μπορεί και να είχαν σωθεί. Έριξαν τσιμέντο για να μη βρεθούν τα παράνομα χημικά που μετέφερε το τρένο. Όταν ζητήσαμε τα βίντεο, μας είπαν ότι έχουν σβηστεί όλα», είπε και τους έκανε όλους να "λυγίσουν".

«Κάθε μέρα πηγαίνω και φιλάω το χώμα σαν να είναι το παιδί μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι εκεί. Εγώ νιώθω ότι εκεί κατεβαίνει η κόρη μου και θέλει να με δει, γιατί από εκεί ανέβηκε ψηλά. Την έκανα από τις πρώτες δέκα μέρες τατουάζ στο χέρι μου», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της πρώτης αγωγής - Η αποζημίωση "μαμούθ" που ζητάει η οικογένεια

Ανατριχιαστικό βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση του τρένου - «Είμαστε από κάτω βοήθεια! Βοήθεια!»

Ο κόσμος και οι οικογένειες των θυμάτων διαμαρτύρονται και μετά από ένα χρόνο ζητούν ακόμη τη δικαίωση και σε καμία περίπτωση να μην επιτραπεί η συγκάλυψη αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο βίντεο, που βγήκε την Τετάρτη 28/2 στο φως της δημοσιότητας. Πιο αναλυτικά, βλέπουμε τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση όταν εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου φωνάζουν έντρομοι βοήθεια.

«Βοήθεια! Βοήθεια! Είμαστε από κάτω βοήθεια. Τι να κάνουμε; Από κάτω!!!» ακούγεται να λένε εγκλωβισμένοι επιβάτες.