Τέμπη: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της πρώτης αγωγής - Η αποζημίωση "μαμούθ" που ζητάει η οικογένεια

Για πότε ορίστηκε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τέμπη: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της πρώτης αγωγής - Η αποζημίωση

Αναβολή πήρε σήμερα Παρασκευή 1/3 εκδίκαση της πρώτης αγωγής για το τραγικό δυχτύχημα στα Τέμπη. Συγγενείς του ελεγκτή των εισιτηρίων Γιάννη Καρυώτη ζητούν αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ για την ηθική βλάβη και την οδύνη που υπέστησαν από την απώλειά του.

Υπενθυμίζουμε ότι με αφρομή την επέτειο ενός χρόνου από την τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο -ντοκουμέντο από την ανατριχιαστική στιγμή της σύγκρουσης, (δείτε εδώ). Την Τετάρτη 28/2 κηρύχθηκε μεγάλη πανελλαδική απεργία στο κέντρο της Αθήνας με πλήθος κόσμου να τιμάει μεταξύ άλλων και τους νεκρούς των Τεμπών.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της πρώτης αγωγής για τα Τέμπη

Σήμερα λοιπόν συζητήθηκε η πρώτη αγωγή που κατατέθηκε από τους συγγενείς του θύματος της μοιράιας αμαξοστοιχίας. Το παρών έδωσε όλη η οικογένεια. Στις 5 Απριλίου θα συζητηθεί και πάλι η αγωγή και θα είναι η ίδια σύνθεση.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

Μία ανατριχιαστική ανάρτηση έκανε η Μαρία Καρυστιανού για την 20χρονη κόρη της η οποία ήταν ένα από τα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Έναν χρόνο μετά οι μνήμες είναι ακόμα νωπές και οι γονείς ζητούν δικαίωση για τα παιδιά τους. Υπενθυμίζουμε ότι είναι πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

"Ένας χρόνος Μάρθη μου, φως μου…. μου λένε ότι έγινες άγγελος, να μην στενοχωριέμαι … πως θα ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή, να έχω υπομονή… ότι είσαι συνέχεια δίπλα μου, να μάθω να σε αισθάνομαι… ίσως…..να είναι έτσι ….αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα δικαιωθείς κόρη μου, όλοι σας" έγραψε στην λεζάντα της η Μαρία Καρυστιανού.