Τέμπη: Ανατριχιαστικό βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση του τρένου - «Είμαστε από κάτω βοήθεια! Βοήθεια!»

Φώναζαν έντρομοι οι επιβάτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: Ανατριχιαστικό βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση του τρένου - «Είμαστε από κάτω βοήθεια! Βοήθεια!»

Σήμερα, Τετάρτη 28/2 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στα Τέμπη τη στιγμή που συγκρούστηκαν τα δύο τρένα με αποτέλεσμα 57 αθώες ψυχές να χάνουν εν μια νυκτί τη ζωή τους.

Ο κόσμος και οι οικογένειες των θυμάτων διαμαρτύρονται και μετά από ένα χρόνο ζητούν ακόμη τη δικαίωση και σε καμία περίπτωση να μην επιτραπεί η συγκάλυψη αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Δείτε επίσης: #Μαμά έρχομαι: Κατάντια μέχρι και σήμερα! Το ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη δεν το είδαν όλοι όσοι θα έπρεπε - Τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής του προβολής στο Mega

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο βίντεο, που βγήκε την Τετάρτη 28/2 στο φως της δημοσιότητας. Πιο αναλυτικά, βλέπουμε τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση όταν εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου φωνάζουν έντρομοι βοήθεια.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την έκρηξη στο τρένο των Τεμπών

«Βοήθεια! Βοήθεια! Είμαστε από κάτω βοήθεια. Τι να κάνουμε; Από κάτω!!!» ακούγεται να λένε εγκλωβισμένοι επιβάτες.

Συγκλονίζει η Ντίνα Μαδαλιανίδη - «Παίρνω φάρμακα! Βλέπω συνέχεια σώματα δίπλα μου! Θυμάμαι ότι έξω από το βαγόνι...»

Συγκλόνισε το ντοκιμαντέρ της Ανθής Βούλγαρη το βράδυ της Τρίτης 27/2 για την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς κατέγραψε μαρτυρίες των επιζώντων και τις αφηγήσεις των οικογενειών των θυμάτων. Μια από αυτές ήταν η Ντίνα Μαδαλιανίδη. Η νεαρή κοπέλα σώθηκε, ωστόσο πλέον έχει μόνιμη αναπηρία στα πόδια.

«Βγαίνω πολύ σπάνια. Νιώθω φόβο, νιώθω φόβο να είμαι σε κόσμο. Δεν κοιμάμαι, παίρνω φάρμα για τον ύπνο. Τώρα παίρνω φάρμακα κα για τους εφιάλτες. Βλέπω συνέχεια πρόσωπα που είδα πριν το ατύχημα. Βλέπω συνέχεια σώματα δίπλα μου. Μου έχει μείνει ακόμα η πτώση, το πως σύρθηκα και ότι καίγομαι. Βλέπω όνειρα πως δεν έχει αίσιο τέλος η κατάσταση μου. Μέχρι να ορθοποδήσω θέλω ακόμα ένα χρόνο, με στεναχωρεί. Με στεναχωρεί να παλεύω να περπατήσω.. που θα μου πείτε μπροστά σε άλλα άτομα που είδα να χάνονται μπροστά μου αυτό δεν είναι τίποτα. Και ποια είμαι εγώ... Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο»

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έγινε το ατύχημα είναι πώς θα ζήσουν οι γονείς μου με αυτό; Τρόμαξα. Κάποια στιγμή είχα διαλυθεί και δεν πονούσα. Ήθελα να βγω. Είναι τα ένστικτα της επιβίωσης. Σε κάποιους μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, να μην καούμε από χημικά εγκαύματα. Άρχισα να σέρνομαι και βγήκα από μία χαραμάδα με το σχεδόν κομμένο πόδι μου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσω ακόμα περισσότερο. Βγήκε το κόκκαλο από το πόδι μου, είχα κατάγματα στον αυχένα» εξομολογήθηκε η κοπέλα.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο επιζών Νίκος Ζήσης - «Θα προτιμούσα να έχω “φύγει” εγώ αντί για τη σύζυγό μου»

«Δεν σώθηκαν οι διπλανοί μου και θυμάμαι ότι έξω από το βαγόνι άκουγα φωνές που αργοσβήνουν, ήταν άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί. Δεν θυμάμαι τι έλεγαν, ούρλιαζαν και σιγά σιγά έσβηναν» είπε και συγκλόνισε.