Συνελήφθη πρώην παίκτρια reality - Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Τι δηλώνει ο πατέρας της 27χρονης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Eurokinisi - Φωτογραφία αρχείου
ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Eurokinisi - Φωτογραφία αρχείου

Την Παρασκευή 8/3 έγινε γνωστή η είδηση για τη σύλληψη 27χρονης πρώην παίκτριας reality και νυν μοντέλου, η οποία κατηγορείται μαζί με άλλα 20 πρόσωπα για εγκληματική οργάνωση που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά.

Το ρεπορτάζ του Star κάνει λόγο, πως οι διαλύτες προέρχονταν από τη Βουλγαρία και πως η επεξεργασία από την παράνομη οργάνωση γινόταν σε εργοστάσιο, που διατηρούσαν στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη πασίγνωστος youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ σε live μετάδοση και ζητούσε χρήματα από τους ακόλουθούς του

Ο πατέρας της 27χρονης μίλησε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star και στον αστυνομικό συντάκτη Αλέξανδρο Γύγο υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, πως η κόρη του είναι ελεύθερη και πως βρέθηκε τη λάθος στιγμή στην επέμβαση της αστυνομίας.

Οι δηλώσεις του πατέρα πρώην παίκτρια reality που συνελήφθη για νοθεία καυσίμων

«Δεν είχε σχέση με κανέναν από εκεί πέρα μέσα, να πω ότι ήταν η φίλη του τάδε του αρχηγού, του έτσι και την έβαλε εκεί; Τι να ξέρει μια κοπέλα από καύσιμα και από λαθραία και από όλα αυτά τα πράγματα που διαβάζω και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Κανένα δίμηνο είναι που είχε πάει εκεί και δουλεύει. Στα Πατήσια εκεί δούλευε, ήταν το ωράριο της απογευματινό. Για να συμπληρώσει το εισόδημα της και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη. Γιατί; Γιατί έτυχε στο ωράριο που δουλεύει και κόβει τις αποδείξεις στο ταμείο να γίνει επέμβαση της αστυνομίας. Λες και είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης», είπε ο πατέρας της πρώην παίκτριας reality.