Lord Tzane: «Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περιμέναμε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα...» - Συντετριμμένος ο προπονητής του

«Ήταν αθλητής - φαινόμενο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Lord Tzane: «Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περιμέναμε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα...» - Συντετριμμένος ο προπονητής του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διάσημος Tik Toker στην Ελλάδα, Lord Tzane, βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ιταλία, όπου είχε επιλέξει να βρεθεί για να πραγματοποιήσει γυρίσματα.

Ο ίδιος έπεσε από μπαλκόνι το οποίο δεν είχε κάγκελα, καθώς τα σπίτια της περιοχής είναι όλα γκρεμισμένα, αφού η πόλη είναι εγκαταλελειμμένη εδώ και χρόνια. Στο φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα αργότερα, ήρθε ένα βίντεο της πυροσβεστικής, από τη στιγμή που ανέσυραν το άψυχο σώμα του από τον γκρεμό στον οποίο κατέληξε, διότι το μπαλκόνι του κτιρίου που στεκόταν από κάτω έβλεπε στο κενό (δείτε εδώ).

Συντετριμμένος ο προπονητής του αδικοχαμένου Tik Toker Lord Tzane

Οι φίλοι και οι συγγενείς είναι ακόμη συντετριμμένοι καθώς δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Το απόγευμα της Πέμπτης 14/3, μίλησαν στην εκπομπή Live News o προπονητής του Tik Toker, Βασίλης Μπατάλας.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου. Μέσα στο γυμναστήριο μεγάλωσε. Ήταν ένα φιλότιμο και καλό παιδί. Είχε πολλές διακρίσεις εδώ, προσπάθησε να μπει και στην Εθνική Ομάδα. Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περιμέναμε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα πράγματα γιατί ήταν αθλητής – φαινόμενο. Τον αγαπούσε και ο δάσκαλός μας, Λάζαρος Ψωμιάδης, από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι είναι ταλέντο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον θάνατο του Tik Toker Lord Tzane

«Δεν είναι τρολ, ούτε κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του το έχει αποτυπώσει με τέτοιον τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα»

Αλέξανδρος Κοψιάλης Lord Tzane

Αλέξανδρος Κοψιάλης Lord Tzane θάνατος