Lord Tzane: Ανατριχιαστικό! Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ανασύρεται το άψυχο σώμα του από τον γκρεμό

Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @tzane__
Instagram / @tzane__

Ο Lord Tzane, διάσημος Tik Toker στην Ελλάδα, βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ιταλία, όπου είχε επιλέξει να βρεθεί για να πραγματοποιήσει γυρίσματα. Ο ίδιος έπεσε από μπαλκόνι το οποίο δεν είχε κάγκελα, καθώς τα σπίτια της περιοχής είναι όλα γκρεμισμένα, αφού η πόλη είναι εγκαταλελειμμένη εδώ και χρόνια (δείτε εδώ φωτογραφίες από μέρος).

Στο φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα αργότερα, ήρθε ένα βίντεο της πυροσβεστικής, από τη στιγμή που ανέσυραν το άψυχο σώμα του από τον γκρεμό στον οποίο κατέληξε, διότι το μπαλκόνι του κτιρίου που στεκόταν από κάτω έβλεπε στο κενό.

Η ανατριχιαστική στιγμή που ανασύρεται η σορός του Lord Tzane

Η ανάσυρση, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε το επόμενο πρωί μετά το δυστύχημα, με ελικόπτερο, κι αυτό γιατί οι δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν με κάποιο άλλο τρόπο το συγκεκριμένο σημείο, παρά τις προσπάθειές τους επί πολλές ώρες.

Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του

Ο Lord Tzane διατηρούσε σχέση με την Έλενα Μαργαρίτη, με την οποία αναρτούσε συχνά φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Η ίδια, λοιπόν, μετά την τραγική είδηση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους και ένα συγκινητικό κείμενο για να τον αποχαιρετήσει: «Ο πιο όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω, την μεγαλύτερη τρέλα που έχω ζήσει με άνθρωπο. Με τον άνθρωπό μου, την ζωή μου όλη. Όνειρα πολλά, σπίτι μαζί, με τις δυσκολίες μας, με τις χαρές μας, και τα καταφέρναμε, εμείς εναντίον όλων. Τόσο άδικα, τόσο νωρίς… Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Θα συναντηθούμε ξανά. Ψυτση μου», έγραψε.

Lord Tzane σύντροφος