Γιάννης Ξανθόπουλος: «Το παιδί δεν είναι καθόλου καλά, πονάει...» - "Σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά ο πατέρας του τραγουδιστή

«Κρίμα, κρίμα το παιδί που χάθηκε…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Ξανθόπουλος: «Το παιδί δεν είναι καθόλου καλά, πονάει...» -

Την σιωπή του "έσπασε" για πρώτη φορά, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, μετά από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γιος του με θύμα έναν 19χρονο. Μιλώντας στην εκπομπή T- Live, πριν από λίγες ημέρες, περιέγραψε την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή το παιδί του.

O τραγουδιστής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι απομονωμένος ενώ σύμφωνα με την οικογένεια του τον παρακολουθεί ψυχολόγος.

Όλα όσα είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου

«Το παιδί μου είναι χάλια, είναι άσχημη η κατάστασή του. Έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο πνευματικός ήρθε στο σπίτι και του μίλησε. Το παιδί δεν είναι καθόλου καλά. Πονάει. Ήταν μεγάλο σοκ. Τι να λέει. Λυπάται τόσο πολύ που σκοτώθηκε το παιδί. Κρίμα, κρίμα το παιδί που χάθηκε…

Δείτε επίσης: Έγινε η κηδεία του 19χρονου με χιλιάδες κόσμο να τον αποχαιρετά - Με φάρμακα οι γονείς του

Ήρθε ο πνευματικός να του μιλήσει γιατί είναι πολύ πεσμένο το παιδί. Δεν είναι καθόλου καλά. Φοβάμαι, πώς να μην φοβάμαι; Είναι το μικρότερο παιδί μου. Δε μπορεί να κοιμηθεί...Το παιδί μου δε φταίει, ούτε έτρεχε. Πήγε να αποφύγει τη σύγκρουση. Να τι έπαθε…»

Όσα αποκάλυψε στενός φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το δυστύχημα

«Ο Γιάννης είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδελφός, δεν είναι φίλος. Είναι παιδικός φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί, πόσω μάλλον ο Γιάννης, ο οποίος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα. Σωματικά έχει πόνο στο στήθος και στα πόδια από το τράνταγμα, από όλο αυτό που συνέβη. Τώρα, είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει, ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από από εμάς ούτε από κανέναν. Δηλαδή, ούτε στο τηλέφωνο θα απαντήσει, ούτε στα μηνύματα έχει απαντήσει, είναι σε πραγματικά τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει.

«Εγώ το έμαθα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου είπε τι έγινε. Ήταν η κακιά στιγμή, δε πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε να κάνει αυτό το πράγμα. Κανείς άνθρωπος δεν ήθελε να αφαιρέσει κάποιου άλλου τη ζωή, κανείς άνθρωπος δε θα το έκανε αυτό το πράγμα. Πως μπορεί να νιώθει αυτός ο άνθρωπος...»

Δεν ήταν ούτε νέος οδηγός, ούτε δεν ήξερε να οδηγεί, ούτε έκανε με το αμάξι του ποτέ. Ήταν πολύ συνεπής και με την οδήγηση. Δεν έτρεχε, δεν έκανε... πως να στο πω δηλαδή. Ούτε έτρεχε δηλαδή ποτέ, και όσες φορές είχαμε μπει μέσα στο αμάξι του, ποτέ δε πάταγε γκάζι, να τρέχει σαν τρελός. Με το που βγήκε το αμάξι έκοψε επιτόπου για να μην πέσει, να μη σκοτώσει τον άνθρωπο, όπως θα κάναμε και όλοι, έτσι;

Όπως θα κάναμε όλοι έπραξε και ο Γιάννης. Έκοψε επιτόπου το τιμόνι στα αριστερά για να μην πέσει πάνω του και τον σκοτώσει, τι να σου πω, αντανακλαστικά είναι αυτά. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και πολύ συμπονετικός. Είναι ήπιων τόνων, δεν το αντέχει όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Ξανθόπουλο.