Ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στρατό: «Η “Καλλιόπη” να αλλάξει όνομα, να λέγεται “Κούλης”»

Γιατί δεν βρισκόταν έξω απ' το στρατόπεδο ο σύζυγός του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στρατό: «Η “Καλλιόπη” να αλλάξει όνομα, να λέγεται “Κούλης”»

Λίγο πριν περάσει την πύλη του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροβολικού στην Θήβα για να παρουσιαστεί στον Στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα για το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, ενώ πρότεινε ένα ιδιαίτερο νέο όνομα για τις τουαλέτες των στρατοπέδων, τις οποίες φωνάζουν χαϊδευτικά «Καλλιόπες».

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο... Τάρλεϊ

Ο παρουσιαστής του Πρωινού μάλιστα έκανε κι ένα επικό σαρδάμ, ενώνοντας τον Τάιλερ με την συκλίτσα τους, την Φάρλεϊ, ρωτώντας πού είναι ο «Τάρλεϊ». Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Ο σύζυγός μου είχε να δει την οικογένειά του εδώ και μήνες, γιατί ήταν στην Ελλάδα για να με στηρίζει. Ο Τάιλερ έπρεπε να πάει στις ΗΠΑ, έχουμε ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μπορέσαμε να περάσουμε μερικές μέρες μαζί στην Αρκαδία, στη φύση. Θα είναι στην ορκωμοσία».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένος ο πατέρας του τον συνόδευσε στο στρατόπεδο - Τι ξέχασε να πάρει μαζί του και τι ζήτησε

Η δήλωση Κασσελάκη για την "Καλλιόπη" και τον "Κούλη"

Όπως συμπλήρωσε δεν έχει κανέναν άνθρωπο για προσωπική ασφάλεια στο στρατόπεδο, ενώ είπε πως θα κάνει οποιαδήποτε υπηρεσία θα του ζητηθεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως δεν γνώριζε πως «Καλλιόπη» λέγεται η τουαλέτα του στρατού, ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας του εξήγησε τι είναι, έκανε μία δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

«Θα με ενοχλήσει αν δεν μου προτείνουν να καθαρίσω την “Καλλιόπη”. Θέλω να μου προτείνουν ό,τι θα πρότειναν σε οποιονδήποτε άλλον. Φαντάστηκα ότι η “Καλλιόπη” είναι η τουαλέτα, αλλά το θεωρώ λίγο σεξιστικό. Πρέπει να αλλάξει αυτό, να υπάρχει “Καλλιόπος” ή “Κούλης” ξέρω ‘γω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε ότι θα του λείψει ο... Τάρλεϊ, κάνοντας πλάκα στον παρουσιαστή του Πρωινού.