Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένος ο πατέρας του τον συνόδευσε στο στρατόπεδο - Τι ξέχασε να πάρει μαζί του και τι ζήτησε

Η στιγμή που μπαίνει στην πύλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένος ο πατέρας του τον συνόδευσε στο στρατόπεδο - Τι ξέχασε να πάρει μαζί του και τι ζήτησε

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν από μερικά 24ωρα αποχαιρέτησε τον σύζυγό του, Tyler McBeth, αφού αποφάσισε να επιστρέψει στην Αμερική, δίπλα στην οικογένειά του, καθ' όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ τα τρυφερά τους στιγμιότυπα στον γκισέ).

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου έφτασε η στιγμή να παρουσιαστεί, λοιπόν. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τον πατέρα του που τον συνόδευσε, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, καθώς θα κάνουν λίγο καιρό να ιδωθούν ξανά και περπάτησε προς την πύλη κρατώντας το σακίδιο με τα πράγματά του. Είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του τους φακούς επαφής του, ωστόσο τελευταία στιγμή κατάφερε και προμηθεύτηκε ένα ζευγάρι για να έχει μαζί του.

Η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον στρατό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, T-Live, ο αγαπημένος του μπαμπάς ήταν πολύ συγκινημένος και είχε σε ανοιχτή ακρόαση κάποιο συγγενικό πρόσωπο την ώρα που τον άφησε στην είσοδο, πιθανότατα την σύζυγό του, ενώ γύρω τους υπήρχαν κι άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο πολιτικός έχει ζητήσει να μην έχει διαφορετική μεταχείριση από τους υπόλοιπους στρατιώτες, ενώ αυτές τις ημέρες που έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όλοι δικαιούνται έξοδο, εκείνος ανέφερε πως θέλει να μείνει μέσα. Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο εάν αυτό θα συμβεί τελικά.

Το ταξίδι με τον σύζυγό του πριν στρατευθεί

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο καλός του αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, πηγαίνοντας μία εκδρομή για μερικές ημέρες. Την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, έφυγαν από την Αθήνα για να βρεθούν στην ορεινή Αρκαδία, όπου κάνουν τις βόλτες τους και δοκιμάζουν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής σε διάφορες ταβέρνες και μαγαζιά, με τους κατοίκους να τους πλησιάζουν και να τους ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες.

Το βράδυ, μάλιστα, της πρώτης τους ημέρας εκεί, επέλεξαν να γευματίσουν μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, στο χωριό Μαγούλιανα της Βυτίνας. Κοντά σε αυτό το χωριό βρίσκεται και το ξενοδοχείο που επέλεξαν να μείνουν, το οποίο είναι πεντάστερο και παλαιότερα ήταν Σανατόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-Live, το κτίριο αυτό αποτελεί µοναδικό δείγµα νοσοκοµειακής αρχιτεκτονικής και βρίσκεται σε υψόµετρο περίπου 1.500 µέτρων, με το τοπίο γύρω του να είναι μαγευτικό, καθώς υπάρχουν πολλά δάση, λίμνες και ποτάμια δίπλα του.