Στέφανος Κασσελάκης: Οι τρυφερές στιγμές στο αεροδρόμιο με τον Tyler McBeth τη στιγμή του αποχαιρετισμού - Επιστρέφει στην Αμερική πριν μπει στρατό

Που θα μείνει όσο καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στη Θήβα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έτοιμος να ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία και έτσι μετά το ρομαντικό του ταξίδι με τον Tyler McBeth στην ορεινή Αρκαδία (δείτε εδώ το πολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν) έφτασε η στιγμή να αποχωριστούν. Ο δεύτερος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αμερική όσο ο καλός του θα εκτελεί τα καθήκοντά του.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, λοιπόν, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και το σκυλί τους, για να τους αποχαιρετήσει, να μπει στο αεροπλάνο και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Ο φακός της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, τους εντόπισε τη στιγμή αυτή του αποχαιρετισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολιτικός θα παρουσιαστεί μόνος του στο στρατόπεδο της Θήβας τις επόμενες ημέρες.

Οι τρυφερές στιγμές του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό

«Ακούστε πώς σπάει ο διάολος το ποδάρι του δημοσιογραφικά. Σήμερα στις 10:45 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση της Delta ο κύριος Tyler McBeth για τη Νέα Υόρκη. Θα μείνει στη Νέα Υόρκη κάποιες ημέρες για να… αερίσει το σπίτι, όπως λέμε, που έχει με τον σύντροφό του, και λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα, και εκεί θα μείνει με τους γονείς του για όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Σήμερα το πρωί πήγαν μαζί στο αεροδρόμιο. Τον Tyler McBeth τον συνόδευσαν ο Στέφανος Κασσελάκης και η Φάρλεϊ, το σκυλί τους. Έλα όμως που την ώρα που έκαναν το check-in στον γκισέ, στον διπλανό γκισέ βρίσκεται φίλος μου που πετούσε εκείνη την ώρα και μας έστειλε τις φωτογραφίες που θα σας μεταδώσουμε αυτή την ώρα σε αποκλειστικότητα».

Δείτε επίσης: Ο ξέφρενος χορός με τον σύζυγό του, Τάιλερ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια