Στέφανος Κασσελάκης: Ρομαντικό ταξίδι με τον Tyler McBeth λίγο πριν φύγει για στρατό - To 5άστερο ξενοδοχείο που μένουν στην ορεινή Αρκαδία

Πολυτελές, χωμένο σε δάσος με λίμνες και ποτάμια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth, πριν παντρευτούν στην Ελλάδα (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο), θα χρειαστεί να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο για λίγο, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα εκτίσει την στρατιωτική του θητεία (δείτε εδώ πού και πότε θα παρουσιαστεί).

Γι' αυτό αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, πηγαίνοντας μία εκδρομή για μερικές ημέρες. Την Κυριακή, λοιπόν, έφυγαν από την Αθήνα για να βρεθούν στην ορεινή Αρκαδία, όπου κάνουν τις βόλτες τους και δοκιμάζουν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής σε διάφορες ταβέρνες και μαγαζιά, με τους κατοίκους να τους πλησιάζουν και να τους ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες.

Αυτό είναι το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth στην ορεινή Αρκαδία

Το βράδυ, μάλιστα, της πρώτης τους ημέρας εκεί, επέλεξαν να γευματίσουν μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, στο χωριό Μαγούλιανα της Βυτίνας. Κοντά σε αυτό το χωριό βρίσκεται και το ξενοδοχείο που επέλεξαν να μείνουν, το οποίο είναι πεντάστερο και παλαιότερα ήταν Σανατόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-Live, το κτίριο αυτό αποτελεί µοναδικό δείγµα νοσοκοµειακής αρχιτεκτονικής και βρίσκεται σε υψόµετρο περίπου 1.500 µέτρων, με το τοπίο γύρω του να είναι μαγευτικό, καθώς υπάρχουν πολλά δάση, λίμνες και ποτάμια δίπλα του.

Το σπίτι που αγόρασαν

Όλους αυτούς τους μήνες, που οι δύο μένουν μόνιμα στην Ελλάδα έχουν αποκαλύψει, πως δεν έχουν αγοράσει σπίτι, έμεναν σε ενοίκιο ωστόσο είχαν στα άμεσα πλάνα τους να αγοράσουν κατοικία στην Αθήνα.

Αυτό το πλάνο, όπως αναφέρει τη Δευτέρα 4/3 το Πρωινό, ολοκληρώθηκε μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του λέγεται πως αγόρασαν πολυτελές ρετιρέ μεζονέτας 3-4ου ορόφου στο κέντρο του Κολωνακίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο τους σπίτι αξίζει 1.800.000 ευρώ, έχει έκταση 246 τετραγωνικά μέτρα και μάλιστα έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2022. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του μας δίνουν μια πλήρη εικόνα της πολυτέλειας, που περιγράφουμε.