Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθε το χαρτί από τον στρατό - Που και πότε θα παρουσιαστεί

Θα φορέσει τα χακί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την στατιωτική του θητεία θα υπηρετήσει σε λίγες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, είχε εκφράσει αυτή του την επιθυμία. Η εκπομπή Το Πρωινό, αποκάλυψε, πότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα φορέσει τα χακί.

Ωστόσo λίγο πριν φύγει για φαντάρας ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ρομαντική εξόρμηση με τον μέλλοντα συζυγό του Tyler Mcbeth, την ορεινή Αρκαδία, όπου γιόρτασαν και την απόκτηση του νέου τους υπερπολυτελούς σπίτιου στο Κολωνάκι (δείτε εδώ πόσο κόστισε).

Πότε θα παραστεί στον σταρτό ο Στέφανος Κασσελάκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/3 στην εκπομπή του ANT1, και τον Τάσο Τεργιάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου στο Ξηροκάμπι της Σπάρτης. Εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παραμείνει 15 μέρες.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του στην Ελλάδα

Την περασμένη Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή για τον γάμο του με τον σύντροφό του. «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.