Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ενοχή της - Τα τελευταία ειρωνικά της λόγια πριν αποχωρήσει από την αίθουσα

Όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, ηλικίας εννέα ετών, στη δίκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, και η εκπομπή του ALPHA, T-Live, μετέφερε όλο το παρασκήνιο για όσα συνέβησαν στην δικαστική αίθουσα τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη, μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα, μετά από όλους αυτούς τους μήνες και τις καταθέσεις, η 35χρονη παρέμεινε ψύχραιμη και "ψυχρή", ενώ δεν υπήρξε κάποια έκφραση στο πρόσωπό της. Αντίθετα, η μητέρα της κατηγορούμενης ξέσπασε αμέσως σε κλάματα και δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της.

Τα τελευταία λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δικαστική αίθουσα μετά την ανακοίνωση για την ενοχή της

Λίγο πριν αποχωρήσουν όλοι από την αίθουσα, όπως και η μητέρα του θύματος, είχε έναν μικρό διάλογο με την πρόεδρο του δικαστηρίου, κατά τον οποίο εκείνη είχε μία δόση ειρωνείας στον τρόπο που μιλούσε.

  • Πρόεδρος: Κυρία κατηγορουμένη έχετε δικαίωμα να ασκήσετε έφεση.
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Ναι, ναι. Έχω ήδη ασκήσει.
  • Πρόεδρος: Μία χαρά τότε.
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Ναι, μία χαρά…

Δείτε επίσης: Μάνος Δασκαλάκης: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να του χυμήξει και...» - Τι αποκάλυψε η συνήγορός του για το περιστατικό μετά την δίκη

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την απόφαση

Όπως αναφέρει το protothema.gr με την απόφασή του το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση που είχε κάνει στο ακροατήριο στις 25 Ιανουαρίου η εισαγγελέας της έδρας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, ζητώντας την ενοχή της κατηγορούμενης μητέρας και για τα δυο αυτά κακουργήματα. Αυτό σημαίνει πως αν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά στην Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπη με ισόβια και πολυετή κάθειρξη.

«Μην αναμενόμενη απόφαση. Επιμένω για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και δικαστική πλάνη. Είχα προειδοποιηθεί από συναδέλφους για την πρόεδρο. Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση. Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του αμέσως μετά την απόφαση, ενώ ανακοίνωσε πως θα κάνουν έφεση.

Να σημειώσουμε πως παρών στην δίκη ήταν η ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών.

Δείτε επίσης: «Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις» - Άγριο επεισόδιο στη δίκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη