Μάνος Δασκαλάκης: «Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις» - Άγριο επεισόδιο στη δίκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι φωνές τους στην αίθουσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία ύποπτη θεωρείται η 34χρονη μητέρα. Πολλές φορές ο πατέρας του άτυχου παιδιού επιλέγει να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο, ωστόσο αυτή τη φορά παρακολούθησε όλα όσα συνέβησαν από την αρχή.

Υπήρξε και ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα. Όλα ξεκίνησαν στο τέλος της δίκης, όπου η πρώην σύζυγος της ανήλικης ζήτησε με έντονο ύφος από εκείνον να μην ξαναμιλήσει για τα παιδιά τους, καθώς είχαν άλλα δύο τα οποία δεν βρίσκονται στη ζωή επίσης, επισημαίνοντας πως η συμπεριφορά του είναι παραπλανητική ώστε να πείσει το κοινό και να κατευθύνει τα Μέσα.

Δείτε επίσης: Παίρνει τα πράγματα του Μάνου Δασκαλάκη από τον τάφο της Τζωρτζίνας, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Η έντονη στιγμή ανάμεσα σε Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου στη δίκη

«Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου…. Παίζεις παιχνίδι με τους δημοσιογράφους, θέλεις παιχνίδι μαζί τους», του φώναξε συγκεκριμένα, με τον Μάνο Δασκαλάκη να χάνει την ψυχραιμία του και να της απαντά έξαλλος: «Για ποια παιδιά λες; Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις».

Παρόλα αυτά, ο τσακωμός δεν συνεχίστηκε και η δίκη πήρε αναβολή και θα συνεχιστεί στις 22 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Το σκέφτηκα πολύ, αλλά θέλω να το πω! Στενοχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει» - Η αποκάλυψη για την συνάντηση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Δείτε παρακάτω τι κατέθεσε, μάλιστα, στο δικαστήριο: