Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: «Θέλω περιπολικό» - Η κλήση της 28χρονης και τα ουρλιαχτά της την ώρα της επίθεσης από τον πρώην σύντροφό της

Ανατριχιαστικό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου μία 28χρονη βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων από τα χέρια του πρώην συντρόφου της. Η ίδια είχε βρεθεί εκεί μαζί με έναν φίλο της για να εκφράσει τους φόβους της για εκείνον, καθώς τον είδαν να παραμονεύει έξω από το σπίτι της και την ώρα που έφευγε, ζήτησε να την συνοδεύσουν στην κατοικία της με περιπολικό.

Της ανέφεραν, όμως, δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο και γι' αυτό θα έπρεπε να καλέσει το 100 (δείτε εδώ το χρονικό). Η κλήση που έκανε και τα τελευταία της λόγια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή του MEGA, Live News, και ανατριχιάζουν.

Η κλήση της 29χρονης στο 100 λίγο πριν της επιτεθεί με μαχαίρι ο πρώην σύντροφός της

  • 28χρονη: Θέλω περιπολικό.
  • Άμεση Δράση: Πού θέλετε να μεταβεί;
  • 28χρονη: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου.
  • Άμεση Δράση: Πού είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Και εκείνη τη στιγμή της επιτέθηκε ο 39χρονος με μαχαίρι και ακούγονται τα ουρλιαχτά της όσο προσπαθούσε να του ξεφύγει, χωρίς να τα καταφέρνει τελικά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή 50 μέτρα από το τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο δράστης είχε συλληφθεί το 2019 για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, για βίαιη επίθεση σε αστυνομικούς, ενώ μετρά τρεις εκούσιους εγκλεισμούς σε ψυχιατρείο, δύο για στερητικό σύνδρομο και έναν λόγω του ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση