Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος δράστης - «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό...»

Οδηγείται στο ψυχιατρείο των φυλακών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Την Πέμπτη 4/4 όσο η 28χρονη Κυριακή οδηγήθηκε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στην τελευταία της κατοικία, παράλληλα ο 39χρονος πρώην σύντροφός και δολοφόνος της υπέβαλε το απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια.

Η απόφαση για τον 39χρονο γυναικοκτόνο στους Αγίους Αναργύρους

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο άντρας είπε μόνο τα εξής: «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Kική» και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, συγκεκριμένα στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Οι δηλώσεις του μάρτυρα της γυναικοκτονίας

«Είδα την κοπέλα να ζητάει βοήθεια από το κινητό της με την άμεση δράση. Έρχεται ο φονιάς και την καρφώνει από πίσω με απανωτές μαχαιριές. Η γυναίκα έλεγε: ''Φοβάμαι για τη ζωή μου, θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου''.

Την κάρφωσε και μετά βγήκε ο σκοπός να βοηθήσει, όταν πήγε να κάνει αυτοχειρία ο φονιάς. Ήταν πολύ δίπλα, δε μπορούσε να έρθει ο σκοπός; Η κοπέλα είχε ένα φίλο μαζί της και δεν αντέδρασε, πάγωσε και αυτός. Μένει παγωτό και δεν κάνει καμία κίνηση», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας την Τετάρτη 3/4/24 στο Super Κατερίνα.