Κηδεία 28χρονης Κυριακής: «Το παιδί μου» - Ο σπαραγμός της υποβασταζόμενης μητέρας της στο τελευταίο αντίο

Τραγική φιγούρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν την Πέμπτη 4/4 στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους.

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, την οποία αποχαιρέτησαν με μπομπονιέρες και ντυμένη νύφη. Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία οι γονείς της, καθώς ο πόνος για τη μητέρα της είναι αβάσταχτος.

Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης Κυριακής στην κηδεία της

Η νέα γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων αφαίρεσε τη ζωή της 28χρονης Κυριακής με τους γονείς να μένουν με ένα μεγάλο ''γιατί'' στα χείλη, οδηγώντας το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία.

Κηδεία 28χρονης - Μητέρα
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI

Κηδεία 28χρονης - Κυριακή
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI

Τα δάκρυα του πατέρα της 28χρονης

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου γιο να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η κουλίτσα μου, γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ! Και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει.

Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό το άτομο. Δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω και να φερθεί άσχημα σε άλλο κορίτσι. Εγώ για τα κορίτσια μου έδωσα όλη μου τη ζωή. Ήρθε αυτός τώρα για ποιο λόγο; Τι είναι; Την αγόρασε; Τι είναι; Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ σε δουλειά από ότι έμαθα και τώρα βγήκα αληθινός, έπαιρνε και ναρκωτικές ουσίες.

Είδαμε τον φάκελό του στην αστυνομία. Αυτά δεν μου τα είπανε και εμένα για να τα ξέρω ακριβώς παρόλο που πλησίαζα την κόρη μου και της έλεγα ‘’δεν κάνει κορίτσι μου αυτός, πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε να κάνετε πράγματα μαζί, να νοιάζετε ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις’’. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του ήταν 5-6 μήνες. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι. Μηχανάκι, βενζίνες, η κόρη μου όλα αυτά. Μένανε μαζί και χώρισαν πριν από 2-3 μήνες. Η κόρη μου έφυγε, νοίκιασε άλλο σπίτι μόνη της», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο πατέρας της 28χρονης την Τρίτη 2/4/24 στο Live News.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμογέλα και Πάλι: Βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Καλλιακμάνης μετά τον τσακωμό με τον Συρίγο - «Με πήρε κλαίγοντας και του ζήτησα εγώ συγγνώμη»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@;» - Εκτός εαυτού ο ηθοποιός με τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής

Κηδεία Γιώργου Καραγιάννη: Ραγίζει καρδιές το πλήθος των μαυροφορεμένων ηθοποιών στο τελευταίο αντίο (Φωτογραφίες)

Άγιοι Ανάργυροι: «Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού», «Α, γεια στο στόμα σου! Ακούω βερεσέ...» - Ξέσπασαν Αντωνοπούλου & Στάθης στον αέρα του OPEN

Άγιοι Ανάργυροι - Νέο βίντεο: Η 28χρονη δεχόνταν μαχαιριές για 9 δευτερόλεπτα - «Έπεσε κάτω με το πρόσωπο και έβγαζε αίμα από το στόμα και...», καταθέτει ο αρχιφύλακας που ήταν έξω

Άγιοι Ανάργυροι: «Θα την ντύσουμε νύφη να την πάω στο νεκροταφείο! Πήγε και "καθάρισε" την κόρη μου επειδή του είπε...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της 28χρονης

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: «Την κάρφωσε και μετά...» - Σοκάρει ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονημένης 28χρονης