Άγιοι Ανάργυροι - Νέο βίντεο: Η 28χρονη δεχόνταν μαχαιριές για 9 δευτερόλεπτα - «Έπεσε κάτω με το πρόσωπο και έβγαζε αίμα από το στόμα και...», καταθέτει ο αρχιφύλακας που ήταν έξω

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγιοι Ανάργυροι - Νέο βίντεο: Η 28χρονη δεχόνταν μαχαιριές για 9 δευτερόλεπτα - «Έπεσε κάτω με το πρόσωπο και έβγαζε αίμα από το στόμα και...», καταθέτει ο αρχιφύλακας που ήταν έξω

Η υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει προκαλέσει αδιανόητο σοκ στο πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ η νεαρή είχε κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προστατευθεί, κατέληξε να χάνει τη ζωή της στην προσπάθειά της να βρει ένα περιπολικό που θα την μετέφερε με ασφάλεια στο σπίτι της.

Στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής έχει έρθει και η επικοινωνία με αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, αλλά και το βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας της (δείτε εδώ), ενώ την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο Live News, παρουσιάστηκε άλλο ένα ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές της άτυχης κοπέλας.

Οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης πριν την δολοφονία της στους Αγίους Αναργύρους

Σε αυτό παρουσιάζεται η ίδια να περπατά και να μιλά στο κινητό και ο φίλος της να την κοιτάζει με απόλυτη προσοχή, ενώ μόλις εντόπισε τον 39χρονο δράστη, η ίδια έμεινε ακίνητη, καθώς ο φόβος την κυρίευσε. Λίγο αργότερα ξεκίνησε να τρέχει προς το φυλάκιο μαζί με τον κολλητό της, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της την πρόλαβε και την μαχαίρωσε. Δεχόταν μαχαιριές για 9 δευτερόλεπτα. Δύο περαστικοί είδαν το αποτρόπαιο έγκλημα περνώντας από εκεί, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να κάνουν οτιδήποτε...

Δείτε επίσης: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος δράστης - «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό...»

Η κατάθεση του αρχιφύλακα σκοπού που ήταν βάρδια έξω από το αστυνομικό τμήμα

«Είμαι Αστυνομικός και υπηρετώ στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Την 1η Απριλίου 2024 ήμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού καταστήματα κατά το ωράριο 22:00 έως 06.00. Περί της 22:10 ώρα προσήλθαν στην Υπηρεσία μου, ένας άνδρας και μια γυναίκα νεαρή ηλικίας, η οποία μου ανέφερε ότι φοβάται κάποιο άτομο και τους παρέπεμψα στον Αξιωματικό Υπηρεσία του Αστυνομικού Τμήματος, προκειμένου να επιληφθεί.

Μετά από δέκα λεπτά περίπου κατέβηκαν και οι δύο, με χαιρέτησαν και απομακρύνθηκαν πεζοί προς το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που είναι κοντά στην Υπηρεσία μου. Μετά από λίγο άκουσα τον άνδρα που συνόδευε τη γυναίκα να λέει: ” τη σπρώχνει”. Αμέσως βγήκα από την σκοπιά και αντίκρισα τη γυναίκα και έναν άλλο άνδρα να βρίσκεται κολλημένος στο σώμα της από πίσω, να περπατούν αργά πλησιάζοντας προς την σκοπιά, χωρίς να βλέπω καθόλου τα χέρια του.

Στη συνέχεια, ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο από την γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι, να το τραβάει από την πλάτη της, η γυναίκα να πέφτει κάτω με το πρόσωπο και να βγάζει αίμα από το στόμα και από το σώμα της. Αστραπιαία, ο άνδρας αυτός με το μαχαίρι που κρατούσε, το έστρεψε στον εαυτό του, αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και αιμορραγούσε. Κρατούσε ακόμα το μαχαίρι, αλλά με το πόδι μου το κλώτσησα μακριά για να προστατεύσω όσους ήταν δίπλα μου καθώς και τον εαυτό μου».