Ελένη Τοπαλούδη - Ο πατέρας της αποκαλύπτει: «Είχε πάει να καταγγείλει τον βιασμό της και οι αστυνομικοί την έδιωξαν»

«Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ο πόνος δεν σβήνει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Τοπαλούδη - Ο πατέρας της αποκαλύπτει: «Είχε πάει να καταγγείλει τον βιασμό της και οι αστυνομικοί την έδιωξαν»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤNews, με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο Γιάννης Τοπαλούδης αποκάλυψε ότι τον Δεκέμβριο 2017, ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της, η κόρη του είχε πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό της ωστόσο οι αστυνομικοί την έδιωξαν, σε μία σκηνή που θύμισε σε πολλά τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από λίγες μέρες...

«Δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία δολοφονία, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη. Αν δεν πάρουμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την αυξανόμενη και συνεχώς κλιμακούμενη βία θα έχουμε μία τεράστια πυρηνική έκρηξη και θα έρθει από την ίδια την κοινωνία. Δεν μπορεί να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις, αδιαφορία και ανευθυνότητα», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Δείτε επίσης: Πλάνταξαν στο κλάμα στον αέρα του Super Κατερίνα με την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Την έσφαξαν σαν το τραγί την κοπελίτσα όπως το παιδί μου! Τα σκουπίδια!»

Ο Γιάννης Τοπαλούδης συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την κόρη του

Όπως πρόσθεσε αμέσως μετά: «Τον Νοέμβριο του 2017 είχε γίνει βιασμός στην Ελένη μας, βρήκε το σθένος να καταγγείλει το συμβάν και ο αστυνομικός και ο αξιωματικός που είχαν υπηρεσία της είπαν “Πήγαινε να βρεις το βίντεο και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία”. Να κάνει δηλαδή τον ντετέκτιβ το κορίτσι μας. Αν ήταν το παιδί τους έτσι θα το έδιωχναν».

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της ζωντανής σύνδεσης: «Όταν έγινε η δολοφονία, αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι πήγαν αυτοβούλως να δώσουν κατάθεση για το συμβάν, επειδή είχαν τη φωλιά τους λερωμένη. Επιλήφθηκε του περιστατικού το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, που θα το ονομάσω “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ”. Τους έβγαλε λευκές περιστερές. Εύχομαι να μην συμβεί το ίδιο και με την Κυριακή, που θέλω να συλλυπηθώ τους γονείς της και να τους ευχηθώ δύναμη για τον Γολγοθά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον προσωπικό τους Γολγοθά, και την πληγή που δεν κλείνει, μετά τη δολοφονία της κόρης του: «Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ο πόνος δεν σβήνει ποτέ. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό. Η διάρκεια και η περίοδος της ζωής της οικογένειας ενός θύματος χωρίζεται σε δύο περιόδους, την διάρκεια πριν τη δολοφονία του παιδιού και στην μετά τη δολοφονία του παιδιού που επέρχεται ο ψυχικός θάνατος».