Άγιοι Ανάργυροι: «Να κάτσω, γιατί θα λιποθυμήσω κιόλας» - "Μουδιασμένος" ο Γιώργος Λιάγκας με το βίντεο από τη στιγμή που οι φρουροί αντιλήφθηκαν τη δολοφονία

Οι περίεργες αντιδράσεις των αστυνομικών και του φίλου της 28χρονης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγιοι Ανάργυροι: «Να κάτσω, γιατί θα λιποθυμήσω κιόλας» -

Η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Αναργύρους την πρώτη ημέρα του Απρίλη έχει μουδιάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, καθώς έλαβε χώρα έξω από το αστυνομικό τμήμα και οι αντιδράσεις των φρουρών, των αστυνομικών και του ανθρώπου που μιλούσε στο τηλέφωνο με το θύμα από την Άμεση Δράση την ώρα της δολοφονίας ήταν ανεπαρκείς.

Όσο ο θύτης βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά την δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας του (δείτε εδώ), νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση, τα οποία σοκάρουν ακόμη περισσότερο.

Το νέο βίντεο από τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα καινούριο βίντεο από τη στιγμή που έγινε η επίθεση από τον πρώην σύντροφο της άτυχης κοπέλας, στο οποίο φαίνεται πως ενώ ο σκύλος των Αρχών ήταν απολύτως ήρεμος, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, ξεκίνησε να τρέχει και να γαβγίζει ανήσυχος.

Το γεγονός, μάλιστα, πως ήταν ο μόνος που έτρεχε άφησε άναυδο τον Γιώργο Λιάγκα, που αναφώνησε: «Είναι ίσως ο μόνος που έχει αντιληφθεί το κακό που έχει συμβεί. Γαβγίζει και τους αναστατώνει. Ο φίλος με το δεξί χέρι στην τσέπη πάει να ενημερώσει για τη δολοφονία και οι αστυνομικοί βγαίνουν και περπατάνε. Ο μόνος που τρέχει είναι ο σκύλος! Το αντιλαμβάνεστε; Όλοι με βήματα αργά... Να κάτσω, δεν μπορώ να μείνω και όρθιος, γιατί θα λιποθυμήσω κιόλας».

Δείτε επίσης: Τι κατέγραψε το κινητό της 28χρονης μετά την επίθεση από τον δολοφόνο της - Η απάντηση του αστυνομικού για "το περιπολικό δεν είναι ταξί"

Οι δηλώσεις του 39χρονου θύτη

Την Πέμπτη 4/4 όσο η 28χρονη Κυριακή οδηγήθηκε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στην τελευταία της κατοικία, παράλληλα ο 39χρονος πρώην σύντροφός και δολοφόνος της υπέβαλε το απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο άντρας είπε μόνο τα εξής: «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Kική» και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, συγκεκριμένα στο ψυχιατρείο των φυλακών.