Έκτακτο - Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία του OPEN

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκτακτο - Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία του OPEN

Συναγερμός σήμανε στο ΟΡΕΝ το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, καθώς πραγματοποιήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο, το τηλεφώνημα έγινε στην Άμεση Δράση και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι ειδικοί (το ίδιο σκηνικό πραγματοποιήθηκε ξανά τον περασμένο Ιούλιο).

Τι συμβαίνει στα γραφεία του OPEN

Αυτή την στιγμή η αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους σε τρία κτίρια του τηλεοπτικού καναλιού για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πραγματικά κάποιο ύποπτο αντικείμενο. Τα κτίρια έχουν εκκενωθεί, καθώς οι όλοι εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

Πριν από δύο μήνες τηλεφώνησαν και για το MEGA

Μια έκτακτη είδηση για τοποθέτηση βόμβας στα κεντρικά του τηλεοπτικού σταθμού, MEGA έγινε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής 9/2. Πιο αναλυτικά, άνθρωποι του σταθμού δέχτηκαν ύποπτο email και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έσπευσαν αμέσως Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στις εγκαταστάσεις του MEGA, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Δείτε επίσης: Μάνδρα: Εκτέλεσαν γνωστό επιχειρηματία και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του - Βρέθηκε απανθρακωμένος

MEGA - Βόμβα - Αστυνομία

MEGA - Βόμβα