Θερμό επεισόδιο στη Βουλή: Πιάστηκαν στα χέρια ο πρώην βουλευτής Φλώρος και ο Γραμμένος (Φωτογραφίες)

Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής ο Βασίλης Γραμμένος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Eurokinisi
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Eurokinisi

Ένταση είδαμε να σημειώνεται την Τετάρτη 24/4 μέσα στη Βουλή κατά τη διάρκεια που η Ολομέλεια είχε συζήτηση για τα άρθρα και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Δημιουργική Ελλάδα, ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος χειροδίκησε απέναντι στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

Ο Φλώρος από τη μεριά του ανέφερε, πως ο Γραμμένος τον προκάλεσε έντονα όταν τον απείλησε πως θα τον βάλει φυλακή και πως θα του περαστούν βραχιολάκια. Το έντονο αυτό σκηνικό ξάφνιασε την ολομέλεια και σε συνέχεια ο Βασίλης Γραμμένος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής.

Δείτε επίσης: Η πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή

Φωτογραφίες από τα επεισόδια μέσα στη Βουλή ανάμεσα στον Φλώρο και στον Γραμμένο

Μετά το έντονο αυτό περιστατικό ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε ότι θα επέμβει η φρουρά της Βουλής και θα ζητήσει την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου για 15 ημέρες από το κοινοβούλιο.

Τσακωμός - Βουλή
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Eurokinisi
Ξυλοδαρμός - Βουλή
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Eurokinisi
Βουλή - Ένταση
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Eurokinisi

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος (Αθήνα, 7 Μαρτίου 1991) είναι Έλληνας πληροφορικός τηλεπικοινωνιών, πολιτικός, και βουλευτής εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες τον Ιούνιο του 2023. Κατάγεται από την Λιβαδειά. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και πλέον είναι ανεξάρτητος βουλευτής.

Πηγή: Wikipedia