Σοφία Πολυζωγοπούλου: Σοκάρει η κατάθεση για τον ξυλοδαρμό της από τον Λύτρα - Ξέσπασε σε κλάματα η Τατιάνα Στεφανίδου

«Του έλεγα ότι θα πεθάνω, αιμορραγούσα πάρα πολύ! Τα ρούχα μου είχαν γεμίσει αίματα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 17/6 μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας, ενώ είχε κακοποιήσει τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, παρενέβη ο Άρειος Πάγος σχετικά με την απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως (δείτε εδώ).

Λίγο αργότερα σύμφωνα με το T-live και το ρεπορτάζ της εκπομπής διέρρευσε η κατάθεση που έδωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον ξυλοδαρμό, που υπέστη. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα διαβάζοντας την κατάθεση της γυναίκας.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Κατέφθασε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών - Με επιδέσμους μετά τον ξυλοδαρμό της

Η κατάθεση της Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα

«Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί. Εγώ επειδή τον είδα σε κατάσταση άνευ λόγου έξαλλη, πράγματι τον ακολούθησα και φύγαμε για να μην εκτεθούμε μπροστά σε φίλους μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Μόλις έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, άρχισε να με βρίζει και μου έριξε την πρώτη μπουνιά στο πρόσωπο. Άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μικρή απόσταση σε ένα απόμερο μέρος δεξιά του δρόμου, που είχε λίγο χώρο σταμάτησε το αυτοκίνητο και με χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του σε γροθιά.

Σημειωτέον ότι όλη αυτή την ώρα μου είχε πάρει το κινητό. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει, ενώ το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα, τα οποία κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι. Κάποια στιγμή ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Προφανώς με είδε σε αυτήν την κατάσταση και σταμάτησε. Τον παρακαλούσα να μου δώσει το κινητό μου και να ειδοποιήσω κάποιον δικό μου. Ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα από όλα αυτά παρ' όλο που του έλεγα ότι θα πεθάνω, γιατί αιμορραγούσα πάρα πολύ. Ακόμα και τα ρούχα μου είχαν γεμίσει αίματα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Πολυζωγοπούλου.