Απόστολος Λύτρας: Νέα ανακοίνωση από τον ποινικολόγο για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα»

«Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Λύτρας απέστειλε νέα ανακοίνωση μετά την προφυλάκισή του κάνοντας μερικά "ξεκαθαρίσματα" αναφορικά με τα όσα έχουν ειπωθεί τελευταία για εκείνον, τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και τα τρία του παιδιά.

Ανάμεσα σε όσα έγραψε ο δικηγόρος τονίζει, ότι δεν έστειλε ποτέ μήνυμα στη σύζυγό του για να του παραδώσει προσωπικά του αντικείμενα. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε όποια ζητήματα οικονομικής φύσεως αντιμετωπίζει αφήνοντας εκτός αυτών την σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης - Τι συνέβη την δεύτερη ημέρα κλεισμένος στον Κορυδαλλό

Η νέα ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ' επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες . Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά - άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής», αναγράφεται στην ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα.