Amici Miei: Το τέλειο μέρος για ιταλική κουζίνα στην Δροσιά

Αυθεντικά μεσογειακά πιάτα με έμφαση στην υψηλή ποιότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Ένα καλογραμμένο ιταλικό... γευστικό σενάριο σε περιμένει για να το απολαύσεις στο Amici Miei, εκεί όπου μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία ξετυλίγεται με τον νοστιμότερο τρόπο. Φόρος τιμής στην ιταλική κουζίνα, αφού εδώ μαγειρεύονται συνταγές από κάθε γωνιά της γειτονικής χώρας, με έμφαση στην άριστη ποιότητα υλικών και στο φιλόξενο περιβάλλον, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του.

Το Amici Miei είναι ανήσυχο γευστικά και δεν σταματά στιγμή να ανανεώνεται, κερδίζοντας όχι μόνο πιστούς θαυμαστές στην Δροσιά, αλλά και από κάθε γωνιά της Αθήνας, που φτάνουν εδώ για να δοκιμάσουν αυθεντική ιταλική κουζίνα αλλά και μεσογειακές γεύσεις από το πλούσιο μενού του.

Με άρωμα Ιταλίας στην Δροσιά

ιταλικό εστιατόριο
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το γευστικό hot spot των βορείων προαστίων για τους pizza lovers -και όχι μόνο- θα σε υποδεχτεί σε έναν χώρο καθαρό, λιτό και minimal, ποντάροντας στον οικείο χαρακτήρα του αλλά και στην έξοχη αξιοποίηση της πρώτης ύλης, κάτι που είναι ξεκάθαρο από τα πρώτα κιόλας πιάτα που θα φτάσουν στο τραπέζι σου.

ιταλικό δροσιά
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Όλων των ειδών οι μακαρονάδες, ριζότο, φρέσκες σαλάτες και φυσικά η γνήσια ιταλική πίτσα έχουν την τιμητική τους, ενώ για τους κρεατοφάγους οι επιλογές είναι επίσης πολλές και μάλιστα ονομαστές. Πόνταρε στις αγαπημένες σου γεύσεις και σύνθεσε ένα μενού που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για την ημέρα των ερωτευμένων το Amici Miei έχει για σένα τα καλύτερα, αφού εδώ μπορείς να γευστείς ένα "ερωτικό" μενού με άρωμα Ιταλίας, επιλέγοντας μια αυθεντική καρμπονάρα ή μια πίτσα με λευκή σάλτσα με gorgonzola, προσούτο, αχλάδι, καραμελωμένο κρεμμύδι & κρέμα βαλσάμικο αλλά και το διάσημο πιάτο του εστιατορίου, τα περίφημα νιόκι.

ιταλικό φαγητό
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και να αφήσεις τα υπόλοιπα στο Amici Miei. Ποια είναι αυτά; Το κρασί που θα σου προτείνουν από την πλούσια κάβα τους αλλά και ένα εντυπωσιακό γλυκό, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το signature cocktail που θα σου προτείνει ο bartender είναι η... έκπληξη της βραδιάς!

γλυκό επιδόρπιο
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Info

Διεύθυνση: Στρατηγού Πετρίτη 7, Δροσιά

Facebook: amicirestaurant

Instagram: amici_cucina