Αποκλειστικό: Στις Σπέτσες για την νέα του ταινία - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Κώστα Κρομμύδα

Το καστ των ηθοποιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια διεθνής παραγωγή γυρίζεται αυτές τις μέρες στις όμορφες Σπέτσες και στο νησί, που έχει γίνει για λίγο ένα υπέροχο φυσικό πλατό για την γαλλική ταινία «Το παιδί που μετρούσε τον κόσμο», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μετίν Αρντιτί.

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς, που συμμετέχουν στην ταινία! Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα στις αρχές Ιουνίου. Παραγωγός στην Ελλάδα είναι η εταιρεία παραγωγής ''blonde''.

Δείτε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω» - Έξαλλος ο Κρομμύδας με την δήλωση της Τσαγγάνη

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Κρομμύδα

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο και αφηγείται την ιστορία ενός Γάλλου αρχιτέκτονα, ο οποίος ενημερώνετε, πως πρέπει να ταξιδέψει στο νησί της Ελλάδας, στο οποίο ζούσε η κόρη του και τώρα πέθανε. Εκεί όμως ανακαλύπτει πολλά μυστικά κρυμμένα, τα οποία αλλάζουν όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και τη ζωή του εγγονού. Το εγγόνι του να τονίσουμε, πως ανακαλύπτει ότι είχε και δε γνώρισε ποτέ.

Αναφορικά, με τη σκηνοθεσία από πίσω βρίσκεται ο Γάλλος ελληνικής καταγωγής Takis Candilis, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γιώργος Αρβανίτης (μόνιμος συνεργάτης του Θόδωρου Αγγελόπουλου) και στη σκηνογραφία η Αλίκη Κούβακα.

Τέλος, το cast αποτελείται από Ευρωπαίους και Έλληνες ηθοποιούς, όπως οι Bernand Campan,ο μικρός Raphael Brottier, η Μαρία Αποστολακέα, ο Πάνος Κρανιδιώτης, ο Δημήτρης Γουτζαμάνης κα.

Κρομμύδας

Κρομμύδας ταινία

Κρομμύδας ταινία
Κρομμύδας ταινία