Υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω» - Έξαλλος ο Κρομμύδας με την δήλωση της Τσαγγάνη

«Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω» - Έξαλλος ο Κρομμύδας με την δήλωση της Τσαγγάνη

Στην εκπομπή Γεια Σου μίλησε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4 ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και βιασμού μιας γυναίκα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, σχολιάστηκε εκτενώς και ποικιλοτρόπως και η δήλωση που έκανε η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη, ότι χαρακτηριστικά «έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά» -δείτε εδώ όλα όσα είπε η ηθοποιός. Μια δήλωση, που όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Το σχόλιο του Κώστα Κρομμύδα για τις δηλώσεις της Τσαγγάνη σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη

«Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας. Ότι έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά! Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα! Να το λέει μια γυναίκα για άλλες γυναίκες», είπε ο Κώστας Κρομμύδας.

Η Μαρία Μπακοδήμου αμέσως μετά πήρε τον λόγο, αναφέροντας: «Και εμένα αυτό δεν μου άρεσε καθόλου».Ο Κώστας Κρομμύδας είπε επίσης: «Πραγματικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε πολλές θαυμάστριες, το έχω ζήσει αυτό, τον έβλεπα αυτόν τον θαυμασμό. Αλλά να λέει μια γυναίκα ότι τρέχουν οι γυναίκες σαν τα σκυλιά; Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για την ίδια τη γυναίκα και λυπάμαι πολύ. Νομίζω ότι κάτι άλλο ήθελε να πει».

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία για βιασμό

Η εκπομπή Super Κατερίνα, παρουσίασε τι αναμένεται να υποστηρίξει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία της 38χρονης, ενώ ειπώθηκε ότι ισχυρίζεται πως υπάρχει μία διάθεση για εκδίκηση και σκοπιμότητα από την πλευρά του φερόμενου θύματος.

  1. Είχαμε σχέση
  2. Δεν έχει συμβεί τίποτα
  3. Υπάρχει σκοπιμότητα