Μάγδα Τσαγγάνη: «Αν έχει συμβεί αυτό, να βάλω ένα τσουβάλι και να πεθάνω» - Αδυνατεί να πιστέψει όσα ακούγονται για τον Γεωργούλη

«Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν πια! Βίασε γυναίκα ο Γεωργούλης; Ε θα πεθάνω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του για ξυλοδαρμό και βιασμό.

Η ίδια αδυνατεί να πιστέψει όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για εκείνον, μιας και σύμφωνα με εκείνη, είναι ένα παιδί που μόνο χαμογελάει και προσφέρει αγάπη και βοήθεια στον κόσμο. Το ίδιο φυσικά ισχυρίζονται και οι φίλοι του.

Απογοητευμένη η Μάγδα Τσαγγάνη με όσα ακούγονται για τον Γεωργούλη

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω ζήσει 1,5 -2 χρόνια, το 2005-2006. Δεν τον είδα μία φορά να έρθει κακομούτσουνος. Μία φορά να μην χαμογελάει, μία φορά να είναι αδιάβαστος, μία φορά να μην μας πει μία καλή κουβέντα ή ένα ανέκδοτο. Δεν σας κρύβω ότι με αυτά που άκουσα ένιωσα σαν να τα άκουσα για τον γιο μου. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπώ γιατί τον έζησα.

Είναι ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη και γεμάτο ευγένεια! Όταν είχαμε εξωτερικά γυρίσματα για τον “Εραστή δυτικών προαστίων” τον έβλεπαν και λιποθυμάγανε. Και τώρα εγώ ακούω ότι βίασε γυναίκα; Μένω κατάπληκτη περιμένω να δω, πιστεύω να έχει βρει έναν καλό δικηγόρο, νομίζω ότι μιλάνε για έναν άλλο άνθρωπο. Εάν έχει συμβεί αυτό να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω, δηλαδή όλα μπορούν να συμβούν. Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν πια! Βίασε γυναίκα ο Γεωργούλης; Ε θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η απόφαση της καταγγέλλουσας μετά τις διαστάσεις που πήραν οι κατηγορίες της

Στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής είναι τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την καταγγελία μιας γυναίκας για βιασμό και ξυλοδαρμό. Οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς και είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει να "φάει" εάν τυχόν τελικά καταδικαστεί).

Με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη λοιπόν για ακόμη μια μέρα ασχολήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21/4 στην έναρξη της εκπομπής "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό την απόφαση που πάρθηκε χθες σχετικά με την καταγγέλλουσα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν επιτρέπεται πλέον να λέγεται δημόσια το όνομα της καταγγέλλουσας ενώ απαγορεύεται να δείχνουν τα site και οι εκπομπές την φωτογραφία της αλλά και προσωπικά της στοιχεία.

«Το ρεπορτάζ λέει ότι το φερόμενο θύμα ορθώς από εχθές βγήκε μία απόφαση να μη λέμε το όνομά της και να μη δείχνουμε τη φωτογραφία της. Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι είναι λάθος, το κάναμε κι εμείς κι όλες οι εκπομπές, σέβομαι την απόφασή και την ακολουθώ σαν εκπομπή όλοι ξέρετε ποια είναι. Οφείλουμε να το σεβαστούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.