Ρεβεγιόν & πάρτι με την καλύτερη μουσική υπόκρουση Sonos

Ζήσε φέτος τις γιορτές μια μοναδική εμπειρία ήχου & εικόνας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ρεβεγιόν & πάρτι με την καλύτερη μουσική υπόκρουση Sonos

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω, φτιάχνω λίστες με δώρα αλλά και προσκλήσεις για τα ρεβεγιόν, στολίζω και δημιουργώ την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχτώ τους φίλους μου στο σπίτι την Παραμονή.

Μάλιστα φέτος έχω να τους κάνω και μια έκπληξη, αφού σκοπεύω να μεταμορφώσω το σαλόνι μου σε κινηματογραφική αίθουσα και... ντισκοτέκ. Άλλωστε, η επιστροφή στα 80s είναι τάση και για τις γιορτές, οπότε το πάρτι μου θα έχει και την ανάλογη θεματολογία.

sonos crystal

Μια υπερπαραγωγή ήχου και εικόνας στο σαλόνι μου

Σε αυτό θα με βοηθήσoυν φυσικά τα ηχεία Sonos, μετατρέποντας την βραδιά σε μια... υπερπαραγωγή ήχου και εικόνας! Σκέφτομαι να δημιουργήσω μια λίστα με τραγούδια της εποχής - φαντάσου να ακούς στερεοφωνικά το Girls Just Want To Have Fun, το Sweet Dreams, το Careless Whisper αλλά και το Thriller του Michael Jackson σε μια μοναδική απόδοση.

Οι μουσικές προτάσεις είναι ατελείωτες και θέλω να πετύχω όλοι οι φίλοι και γνωστοί να σηκωθούν να χορέψουν στους ρυθμούς των... Sonos.

sonos gifts

Δείτε επίσης: Σκόνη και βρωμιά τέλος: Αυτή είναι η πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα που κυκλοφορεί στην αγορά

Εγώ ήδη ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στολίζω το δέντρο μου, αφού το Sonos Move... με ακολουθεί παντού! Έτσι έχω μπει ήδη στο κλίμα και εμπνέομαι καλύτερα για την βραδιά. Και ομολογώ πως αυτές οι... γιορτές σίγουρα θα “ακουστούν”... στερεοφωνικά με Sonos και η παρέα θα απολαύσει τις αγαπημενες της μουσικές με εξαιρετική απόδοση στον ήχο.

sonos black

Μάλιστα, εγώ έχω το μαύρο Sonos Move, αφού ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού μου, ενώ για χριστουγεννιάτικο δώρο στον μπαμπά μου, για να βλέπει το αγαπημένο του ποδόσφαιρο με premium ήχο, χωρίς παραμόρφωση, σαν να βρίσκεται στο γήπεδο, σκέφτομαι να αγοράσω το soundbar Sonos Ray σε λευκό χρώμα!

Μια αξέχαστη εμπειρία Sonos

Με το ρεβεγιόν να πλησιάζει, σκέψου μια βραδιά γεμάτη υπέροχο ήχο που θα συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό, αφού τα ηχεία Sonos είναι εδώ για μένα και τα εμπιστεύομαι απόλυτα! Σκέφτομαι, μάλιστα, την ώρα του φαγητού να χρησιμοποιήσω και μια... εναλλακτική, τοποθετώντας το Sonos Roam SL στο τραπέζι να παίζει lounge μουσική!

Και για το τέλος έχω αφήσει το... καλύτερο. Αφού όλοι θα έχουν απολαύσει... φαγητό μετά μουσικής, θα έχουν χορέψει σε τρελούς ρυθμούς και θα θέλουν να ξαποστάσουν... λιγουλάκι, να βάλω μια αμιγώς χριστουγεννιάτικη ταινία στην τηλεόραση, ας πούμε το “Μόνος στο σπίτι”, και να την απολαύσουμε όλοι μαζί με τους ήχους να... σκάνε δίπλα μας σαν να βρισκόμαστε μαζί με τους πρωταγωνιστές!

sonos dinner

Γιατί το soundbar Sonos Arc προσφέρει μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, μετατρέποντας το σαλόνι σε... σινεμά.

Και κάπως έτσι θα τελειώσει αυτή η υπέροχη βραδιά και είμαι σίγουρη ότι από εδώ και στο εξής οι φίλοι μου θα... εφευρίσκουν διαρκώς λόγους για να οργανώνουμε μουσικές βραδιές στο σπίτι μου – με διαφορετική μουσική θεματολογία κάθε φορά. Όσο για τις κολλητές μου; Θα γίνουν... μόνιμες συγκάτοικοι, για να βλέπουμε καθημερινά σειρές και αγαπημένες ταινίες στο Netflix σαν να μην υπάρχει αύριο!

Νομίζω φέτος θα γεμίσω τις... κάλτσες του Άι-Βασίλη με πολλά Sonos Roam SL, ένα για καθεμία, για να μπορούν κι εκείνες στο σπίτι τους να απολαμβάνουν κρυστάλλινο ήχο σε όποιο δωμάτιο θέλουν αλλά και... πολλές μουσικές περιπέτειες!

sonos black

Συμπέρασμα; Στις μικρές, απλές, καθημερινές χαρές κρύβεται όλη η μαγεία των γιορτών – και η Sonos δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα damkalidis.gr/sonos

Info