Polaroid Now Gen 2: Το νούμερο 1 δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα!

Οι πιο πολύτιμες στιγμές την ώρα που τις ζεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Polaroid Now Gen 2: Το νούμερο 1 δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα κι όπου γυρίζω το κεφάλι στην πόλη βλέπω μοναδικές εικόνες, με στολισμένα σπίτια, λαμπερές βιτρίνες και κουκλίστικα μαγαζιά να με μεταφέρουν νοερά σε σελίδες παραμυθιών με Άι-Βασίληδες και ξωτικά, έλκυθρα και ταράνδους! Μέρες γιορτής και τι καλύτερο για μένα από το να βγω από τους τέσσερις τοίχους!

Έχω επιθυμήσει τις βόλτες μου στην πόλη, στις γειτονιές, να μπω στα πάρκα και να χαζέψω τους περαστικούς, να κάνω μια στάση στις στολισμένες αθηναϊκές αυλές και να χαμογελάσω για όλα αυτά τα όμορφα που αντικρίζω. Και θέλω να τα κρατήσω στην μνήμη μου, μέσα από καλοτραβηγμένες φωτογραφίες που θα μου δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

polaroid picks

Η Polaroid Now Gen2 έχει τον τρόπο της να με ακολουθήσει όπου κι αν επιλέξω να βρεθώ, προσφέροντάς μου τον καλύτερο “σύμμαχο” στο φωτογραφικό μου άλμπουμ. Είναι μια αναλογική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης που έχει όλα όσα χρειάζομαι για να αποτυπώσω κάθε στιγμή της ζωής μου σε μια αυθεντική φωτογραφία Polaroid!

Μια στυλάτη φωτογραφική μηχανή με άπειρες δυνατότητες

Η Polaroid Now Gen2 είναι πραγματικά πολύ παιχνιδιάρικη και διατηρεί το αξεπέραστο στυλ της όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις (κόκκινο, μπλε, μαύρο και ασπρόμαυρο) αλλά ταυτόχρονα είναι και απίστευτα καλοσχεδιασμένη και κατασκευασμένη με 40% ανακυκλωμένα υλικά.

polaroid

Έτσι έχω μαζί μου μια στυλάτη φωτογραφική μηχανή, εντελώς διαφορετική από αυτήν του τηλεφώνου μου, όπου και αν πηγαίνω, για να απαθανατίζω κάθε στιγμή σε μια υπέροχη φωτογραφία Polaroid. Κάνει τη διαφορά, αφού με την αυτόματη εστίαση είναι πολύ εύκολο τα συλλάβω όλες τις υπέροχες εικόνες που αντικρίζω, αλλά και τις μοναδικές στιγμές που ζω όπως ακριβώς τις βλέπω και μετά να τις ξαναζώ με την ίδια ένταση, αφού η ευκρίνεια της φωτογραφίας αλλά και η ζωντάνια στα χρώματα είναι αξεπέραστα.

polaroid photos

Δείτε επίσης: Σκόνη και βρωμιά τέλος: Αυτή είναι η πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα που κυκλοφορεί στην αγορά

Έτσι θα τις δείχνω και στους φίλους μου για να θαυμάζουν τη φωτογραφική μου ικανότητα και να ρωτάνε “Μα πώς τράβηξες τόσο ζωντανές φωτογραφίες;”. Κι επειδή τα... μυστικά δεν μου αρέσουν καθόλου, θα λέω σε όλους πως ο “πολύτιμος βοηθός” μου στη φωτογράφιση δεν είναι άλλος από την Polaroid Now Gen2, που κάνει θαύματα!

Δύο στιγμές σε μία εικόνα

Η έκπληξη όλων ήταν μεγάλη όταν είδαν δύο στιγμές σε μία εικόνα, αφού η Polaroid Now Gen2 μού δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τη διπλή έκθεση αλλά και να συμπεριλάβω τον εαυτό μου στη φωτογραφία χρησιμοποιώντας τον χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης και ένα φλας ακριβείας ώστε να φαίνονται όλοι όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Πηγαίνει το... shooting σε άλλο level! Οπότε κι εγώ... στοχεύω την εικόνα, πατάω το κλικ και αποτυπώνω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου, για να τις θυμάμαι για πάντα όπως ακριβώς τις έζησα!

polaroid shooting

Με την πόλη να είναι στα καλύτερά της τις γιορτινές αυτές μέρες θα κρατήσω τις πιο όμορφες εικόνες στο μυαλό μου αλλά και στο συρτάρι μου, ενώ θα την πάρω μαζί μου στο ταξιδάκι που ετοιμάζω με την κολλητή μου. Εκεί να δεις... δράση Polaroid. Σκέψου μια εικόνα να περνά μπροστά από τα μάτια σου και να... τρέμεις μην την χάσεις – γιατί μια φορά πας εκεί και ζεις τη στιγμή!

Η αυτόματη εστίαση της Polaroid Now Gen2 μού δίνει τη λύση: Εγώ απλά καδράρω και... πατάω το κουμπί! Η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα τον φακό που θα χρησιμοποιήσει στη λήψη και μου προσφέρει ευκρινή πορτραίτα Polaroid σε όποια συνθήκη ή τοποθεσία κι αν θέλω, με ή χωρίς φλας.

Ο πειραματισμός δεν ήταν ποτέ ευκολότερος

Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τολμώ και να πειραματίζομαι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου – και στη φωτογραφία! Έτσι δεν έχω καλύτερο από την ενσωματωμένη δυνατότητα διπλής έκθεσης της Polaroid Now Gen2, που μου αφήνει... ελεύθερο πεδίο. Τι σημαίνει αυτό;

Δοκιμάζω διαφορετικούς συνδυασμούς φωτός, φύσης και προσώπων για περισσότερα δημιουργικά αποτελέσματα, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν μοιάζει με καμία άλλη, είτε μιλάμε για τοπία είτε για τους κολλητούς που ήδη στήθηκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πόλης για να τους φωτογραφίσω. Κι εγώ; Πού θα είμαι; Πάλι μόνο τον φωτογράφο τους θα κάνω;

polaroid style

Όχι με την Polaroid Now Gen2, αφού με τον χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης βγαίνω από την... σκιά και τοποθετώ τον εαυτό μου μαζί με τους άλλους στο ίδιο καρέ. Έτσι δεν απουσιάζω από την παρέα και μαζί μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, που αποτυπώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φωτογραφία μας.

Δείτε επίσης: Polaroid I-2: Η high-end instant camera για τους masters του είδους

Κι επειδή μιλάμε για νυχτερινή λήψη με τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν, το φλας ακριβείας της Polaroid Now Gen 2 ρίχνει τη σωστή ποσότητα φωτός στο θέμα μου, ώστε όλοι στην φωτογραφία να φαίνονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

polaroid new gen2

Συμπέρασμα; Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στα χέρια σου μια φωτογραφική μηχανή που δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις αναλλοίωτες όλες τις μνήμες από το παρόν και το μέλλον.

“Go create”, λοιπόν, και μη σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr/polaroid

Info

  • Δαμκαλίδης Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ζεφύρου 44, Παλαιό Φάληρο
  • Τηλ: 210 9410888
  • damkalidis.gr