Πλαίσιο: Κίνηση ανθρωπιάς εν όψει Χριστουγέννων

Αυξάνει το μισθό σε περισσότερους από 700 συνεργάτες του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πλαίσιο: Κίνηση ανθρωπιάς εν όψει Χριστουγέννων

Το Πλαίσιο πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στην αύξηση μισθού εισόδου κατά 8.4%, πρωτοβουλία που αφορά πάνω από 700 συνεργάτες του. Η συγκεκριμένη αναπροσαρμογή γίνεται αρκετούς μήνες νωρίτερα από την σχετική αλλαγή της νομοθεσίας και αποτελεί συνειδητή απόφαση και επένδυση στους πιο σημαντικούς ανθρώπους για το Πλαίσιο, τους εργαζόμενούς του.

Βασισμένη σε μια χρονιά εξαιρετικής απόδοσης και χτίζοντας ένα απαιτητικό πλάνο ανάπτυξης τριετίας, η ομάδα του Πλαισίου, η οποία έφερε τα σημαντικά αυτά και αξιόλογα αποτελέσματα, επιβραβεύεται με νέες παροχές και οφέλη.

Επιπλέον της απόφασης για την αύξηση του μισθού εισόδου, έχουν δρομολογηθεί αυξήσεις για τους συνεργάτες στις διοικητικές θέσεις των καταστημάτων, bonus επιπλέον των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταβληθεί το 2023, διευρυμένο πλάνο εκπαίδευσης για επαγγελματική εξέλιξη και σημαντικός αριθμός προαγωγών για πολλούς συνεργάτες, οι οποίες προκύπτουν από το φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης του Πλαισίου.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν πάρα τη συνέχεια μιας φιλοσοφίας προσανατολισμένης στην φροντίδα των #plaisiopeople. Ήδη την τρέχουσα χρονιά, η φιλοσοφία της εξέλιξης εκ των έσω ανέδειξε 78 συνεργάτες σε επόμενη βαθμίδα διοίκησης και επενδύθηκαν 52.343 ώρες εκπαίδευσης για upskilling, reskilling και εμπλουτισμό των γνώσεων της ομάδας.

Η ομάδα του Πλαισίου

Δείτε επίσης: Για να μην σκας: 4+1 δώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ που θα εκτιμήσει δεόντως ο άντρας της ζωής σου!

Η φροντίδα όμως δεν αφορά μόνο την προσωπική εξέλιξη αλλά και την προστασία των συνεργατών: εκτός από την παροχή χρηματικών διευκολύνσεων, εκπτώσεων στα προϊόντα της εταιρίας, δωρεάν σχολικών προϊόντων για τις οικογένειες, το Πλαίσιο εξασφαλίζει ιδιωτική ασφάλιση υγείας, τόσο για τους συνεργάτες όσο και τις οικογένειές τους.

Τέλος, όλοι οι άνθρωποι του Πλαισίου, είτε είναι οι σύμβουλοι που βλέπει ο κάθε πελάτης είτε οι συνεργάτες που εργάζονται στο back office, για την εταιρεία αποτελούν μια ομάδα πρωταθλητών και την κύρια πηγή δύναμης όλης της Πλαίσιο.

Λίγα λόγια για το Πλαίσιο:

Από το 1969 και για 53 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 436.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.