AIXAM Greece: Eπαναπροσδιορίζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα minicars

Το μέλλον της μικροκινητικότητας διαθέσιμο για κάθε ανάγκη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
AIXAM Greece: Eπαναπροσδιορίζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα minicars

Η AIXAM επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα minicars και μας κάνει να τα δούμε με άλλο μάτι, ειδικά σε έναν κόσμο όπου η καινοτομία συναντά την ατομικότητα. Πάντα πρωτοπόρος στον κόσμο των συμπαγών οχημάτων, η AIXAM σπάει το καλούπι με τα ποικίλα και πρωτοποριακά σχέδια των minicars, αποδεικνύοντας ότι το μικρό μπορεί να είναι ισχυρό, κομψό και εξαιρετικά λειτουργικό.

Η AIXAM παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, καινοτομίας, αποδοτικότητας και ασφάλειας, δίνοντας έμφαση στη γαλλική φινέτσα και στην ιαπωνική αξιοπιστία, όλα συσκευασμένα σε ένα μικρό πακέτο και διαθέσιμα ακόμα και σε άτομα άνω των 16 ετών χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Λύσεις για κάθε ανάγκη από την AIXAM

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει την AIXAM είναι η δέσμευσή της να παρέχει λύσεις σε κάθε ανάγκη. Τα minicars έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, ιδανικά για αστικές μετακινήσεις (ακόμα και για από και προς τη σχολή ή το σχολείο μιας και οδηγούνται από 16+ ετών), περιπετειώδεις βόλτες, επαγγελματικές μεταφορές και ό,τι άλλο θέλει κάποιος να κάνει με ένα minicar.

ainxam cars

Μάλιστα οι προτάσεις minicar είναι πολλές, προκειμένου να βρείτε αυτό που σας εξυπηρετεί ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα οχημάτων: από τη σειρά MINAUTO με το μικρό αλλά εκπληκτικά ευρύχωρο μοντέλο Minauto Access, την ανανεωμένη σειρά AMBITION με την τολμηρή εξωτερική σχεδίαση και τις δυναμικές γραμμές στις εκδόσεις City, Coupé και Cross, καθώς και τη σειρά AIXAM PRO με τα μοντέλα D-Truck που θα δώσουν ζωή σε όλες σας τις εργασίες.

Υπάρχει ένα minicar για τον καθένα

Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός των minicars της AIXAM είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα όπου κι αν πάτε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Είτε αναζητάτε ένα κομψό όχημα, είτε λατρεύετε την απλότητα, η ποικιλία των σχεδίων της AIXAM θα καλύψει κάθε σας προτίμηση. Από ζωντανά χρώματα μέχρι κλασσικούς τόνους, υπάρχει ένα minicar για τον καθένα.

Τα minicars είναι, επίσης, τεχνολογικά εξοπλισμένα με επιλογές συνδεσιμότητας και χαρακτηριστικά ασφαλείας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετα αξεσουάρ που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα όχημα που είναι μοναδικά δικό σας. Παραμείνετε συνδεδεμένοι, ψυχαγωγημένοι και ασφαλείς και κάντε το όχημά σας μια πραγματική αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας.

mini car

Με την AIXAM μπορείτε να τα έχετε όλα: ένα minicar, που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είναι ασφαλές και δείχνει φανταστικό στον δρόμο, για να καθίσετε πίσω από το τιμόνι και να ζήσετε το μέλλον της μικροκινητικότητας. Ο λόγος Με την ΑΙΧΑΜ ήρθε η ώρα να καλωσορίσετε τον κόσμο της καινοτομίας και εξατομίκευσης.

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις AIXAM σε Χαλάνδρι και Γέρακα, εξερευνήστε όλα τα σχέδια και βρείτε το minicar που είναι προσαρμοσμένο στον δικό σας τρόπο ζωής, για να κάνετε τις μετακινήσεις σας εύκολες και σούπερ... στυλάτες!

https://www.aixam.gr/