Προορισμοί-αστραπή για τα Χριστούγεννα κοντά στην Αθήνα!

Προορισμοί-αστραπή για τα Χριστούγεννα κοντά στην Αθήνα!

Στον Παρνασσό και στο Ναύπλιο, στη Ζήρεια και στον Ελικώνα, βρίσκουμε υπέροχα μέρη για το τετραήμερο των Χριστουγέννων και – ακόμα και τώρα – λογικές τιμές για διαμονή.


Στον Παρνασσό

Τι θα κάνετε: Θα εξερευνήσετε διάσημα και μη χωριά, από την superstar Αράχωβα και την Αγόριανη μέχρι το μικρό Χρισσό και την Αμφίκλεια. Θα κατηφορίσετε στον ατμοσφαιρικό αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και θα ανακαλύψετε το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας. Τέλος, θα αράξετε σε μερικά από τα καλύτερα και πιο ζεστά ταβερνάκια της Ρούμελης, για να απολαύσετε ντόπιες συνταγές και εορταστικά γεύματα. Διαβάστε παρακάτω...

Πού θα μείνετε: Εντοπίσαμε επιλογές διαμονής σε λογικές τιμές για τις ημέρες των Χριστουγέννων (από 23 ως 26/12) στους Δελφούς, όπως το Hermes Hotel με λιτά δίκλινα από 70€ τη βραδιά η το Villa Apollonia από 60€ το δίκλινο, στην Αμφίκλεια, όπως τα μεγάλα αρχοντικά στούντιο του Zaggou Apartments, από 90€ με πρωινό και στο χωριό Πολύδρασος, στον ομώνυμο ξενώνα, με τα λιτά αλλά οικονομικότατα δωμάτια, από 55€ με πρωινό. Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr!