Καλοκαίρι 2023: Οι αγαπημένοι προορισμοί των επωνύμων

Τα ξενοδοχεία και συγκροτήματα που συστήνουμε

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Καλοκαίρι 2023: Οι αγαπημένοι προορισμοί των επωνύμων

Ποιά είναι τα μέρη που επισκέπτονται οι αγαπημένοι σου σταρ; Εμπνεύσου από τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που επιλέγουν για τις αποδράσεις τους και δες πως απολαμβάνουν τις εξορμήσεις τους, που κάνουν τις βουτιές τους αλλά και τι κουζίνα προτιμούν μαζί με την παρέα ή την οικογένειά τους.

Η Σαντορίνη, τα Χανιά, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα, το Ναύπλιο, το Ζαγόρι αλλά και η Κως είναι-μεταξύ άλλων-μερικές από τις επιλογές τους, που αξίζει και εσύ να επισκεφθείς έστω και μια φορά!

#Top προορισμοί των celebrities

Σαντορίνη

Η εντυπωσιακή θέα από την Καλντέρα, το ηφαίστειο, οι ξεχωριστές της παραλίες με την ηφαιστειακή άμμο αλλά και το ιδιαίτερο τοπίο είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει τον απόλυτο προορισμό για κάθε travel addict, και όχι μόνο! Την κατατάσσουν, και όχι άδικα, ανάμεσα στα πιο ρομαντικά και ειδυλλιακά τοπία σε όλο τον κόσμο. Η Σαντορίνη με τα γραφικά της καλντερίμια, τα ολόλευκα σπιτάκια αλλά και την Καλντέρα μαγεύει με τις ομορφιές της και γίνεται ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για ένα ταξίδι που θα σου μείνει απλά αξέχαστο . Μην ξεχνάς ότι εδώ θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες, που θα αναβαθμίσουν εύκολα το προφίλ σου στα social media.

Η «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς» λίγο πριν από την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega απόλαυσε για λίγες μέρες το μοναδικό τοπίο της Σαντορίνης ενώ τις υπέροχες παραλίες του νησιού απόλαυσε και φέτος η πανέμορφη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, επιχειρηματίας και influencer παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Apanemo Hotel & Suites - Ονειρεµένο... µε θέα που κόβει την ανάσα

Apanemo Hotel & Suites - Ονειρεµένο... µε θέα που κόβει την ανάσα

Απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το «Apanemo Hotel & Suites», βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Σαντορίνης, στο Ακρωτήρι, με αμφιθεατρική θέα στον κόλπο της καλντέρας και στο εντυπωσιακό ηφαίστειο. Κάθε ένα από τα 27 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένο με έμφαση στο παραδοσιακό στιλ αρχιτεκτονικής του νησιού, ενώ όλα διαθέτουν βεράντα.

Apanemo Hotel & Suites - Ονειρεµένο... µε θέα που κόβει την ανάσα

Σε όλα αυτά πρόσθεσε την πισίνα του «Apanemo Hotel & Suites», που θεωρείται ως μία από τις ωραιότερες στο νησί καθώς εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει παιδική πισίνα, jacuzzi, μπαρ και έναν εντυπωσιακό κήπο που το περιβάλλει με πανέμορφα λουλούδια κάνοντάς το ακόμη φιλικό για τον επισκέπτη.

Info

Χανιά

Με την Παλιά Πόλη να σφύζει από ζωή, τα Χανιά είναι αναμφισβήτητα ο top προορισμός για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Κι αυτό γιατί συνδυάζουν έναν πολυσύνθετο χαρακτήρα από διάφορους πολιτισμούς, που τα κάνουν πραγματικά ξεχωριστά. Μια βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι, μια ημερήσια επίσκεψη στο φαράγγι της Σαμαριάς και φυσικά μια μικρή εκδρομή σε παραλίες όπως τα Φαλάσαρνα αλλά και ο Μπάλος θα σε αποζημιώσουν. Όσο για την τοπική κουζίνα; Σίγουρα εδώ οι επιλογές είναι άπειρες, αφού από τη μία τα παραδοσιακά πιάτα έχουν την τιμητική τους, ενώ από τις προτάσεις δεν λείπουν οι γκουρμέ γεύσεις και οι μοντέρνοι συνδυασμοί υλικών.

Τα Χανιά έχει επισκεφθεί η πανέμορφη παρουσιάστρια και πλέον μανούλα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας σε διάφορα στέκια της πόλης και απολαμβάνοντας απ’ άκρη σ’ άκρη όλες τις φυσικές ομορφιές τους ενώ την υψηλή γαστρονομία των Χανίων απόλαυσε λίγα χρόνια πριν η παρουσιάστρια, Λάουρα Νάργες, που έγινε πρόσφατα μανούλα, δοκιμάζοντας τις τοπικές σπεσιαλιτέ σε εστιατόρια στο λιμάνι.

Sorta Apartments - Ιδανικό για χαλάρωση

Sorta Apartments - Ιδανικό για χαλάρωση

Εάν θέλεις να ζήσεις μοναδικές στιγμές ηρεμίας για να απολαύσεις τις διακοπές σου, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το Sorta Apartments, που βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων.

Sorta Apartments - Ιδανικό για χαλάρωση

Ένα μοντέρνο συγκρότημα από επτά νεόκτιστα, πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα σύγχρονου και πολυτελούς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ξεχωρίζει λίγα μόλις λεπτά από την όμορφη πόλη των Χανίων. Ο λόγος για το Sorta Apartments, που βρίσκεται δίπλα σε τέσσερις οργανωμένες πλαζ, μέσα στις ελιές και ανάμεσα σε μοσχομυριστές λεμονιές. Το συγκρότημα αποτελεί την ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις πολυπόθητες διακοπές τους σε μια ήρεμη τοποθεσία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απομονωμένη.

Sorta Apartments - Ιδανικό για χαλάρωση

Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα, αυλή με κήπο, ένα μικρό αμπέλι, άνετες βεράντες και προσανατολισμό που προσφέρει ήλιο όλη την ημέρα. Σε πολύ μικρή απόσταση –δυο τρία λεπτά με τα πόδια– θα βρεις ταβέρνες, μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ και έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας. Σημείωσε ότι τα διαμερίσματα του Sorta Apartments είναι περίπου 50μ² το καθένα, με λιτή και σύγχρονη διακόσμηση. Επίσης, διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, μεγάλο σαλόνι και άνετο μπάνιο.

Sorta Apartments - Ιδανικό για χαλάρωση

Info

Κως

Είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Δωδεκανήσων, που αποτελεί και δημοφιλή προορισμό για ταξιδιώτες από όλα τα σημεία του πλανήτη, ενώ είναι ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια ή παρέες. Η γενέτειρα του Ιπποκράτη, του αρχαίου Έλληνα γιατρού και «πατέρα» της ιατρικής, προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη της τόσο σε ό,τι αφορά στα αξιοθέατα όσο και στις διαφορετικές επιλογές σε διασκέδαση, νυχτερινή ζωή και καλό φαγητό, με προτάσεις υψηλής γαστρονομίας αλλά και πολλές παραδοσιακές γεύσεις με βασική πρώτη ύλη τα μοναδικά τοπικά προϊόντα. Σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πανέμορφες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, που σίγουρα είναι στα plus του νησιού.

Η Κως είναι για το γοητευτικό μοντέλο και παρουσιαστή, Γιώργο Μανίκα, ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς, που έχει επισκεφθεί πολλές φορές με την οικογένειά του, και όχι μόνο ενώ και η εντυπωσιακή influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, επισκέφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι την Κω για ολιγοήμερες διακοπές. Οι βουτιές της στα υπέροχα νερά του νησιού έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω της!

Blue Lagoon City Hotel - Ζεστή φιλοξενία στην καρδιά της Κω!

Blue Lagoon City Hotel - Ζεστή φιλοξενία στην καρδιά της Κω!

Blue Lagoon City Hotel - Ζεστή φιλοξενία στην καρδιά της Κω!

Σε απόσταση 5 λεπτών από το λιμάνι της Κω και την κεντρική αγορά ο ταξιδιώτης θα συναντήσει το περίφημο Blue Lagoon City Hotel, ένα ξενοδοχείο ιδανικό για να εξερευνήσεις την αγορά ή τη νυχτερινή ζωή της πόλης, ενώ, λόγω της θέσης του, αποτελεί την τέλεια επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες αλλά και για τη φιλοξενία μικρών συναντήσεων ή συνεδρίων.

Blue Lagoon City Hotel - Ζεστή φιλοξενία στην καρδιά της Κω!

Η μοντέρνα διακόσμηση των δωματίων και οι σουίτες του Blue Lagoon City Hotel προσφέρουν μια άνετη και φιλόξενη διαμονή, που μένει αξέχαστη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στο ξενοδοχείο θα απολαύσεις πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και φυσικά θα γευτείς μοναδικές γεύσεις στο a la carte εστιατόριο το μεσημέρι ή το βράδυ, πάντα με τη συνοδεία ντόπιων κρασιών.

Blue Lagoon City Hotel - Ζεστή φιλοξενία στην καρδιά της Κω!

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εξωτερική αλλά και εσωτερική πισίνα, που μαζί με το spa και το γυμναστήριο θα σου προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το άλμπουμ των αναμνήσεών σου από το «νησί του Ιπποκράτη».

Blue Lagoon City Hotel - Ζεστή φιλοξενία στην καρδιά της Κω!

Info

Tηλέφωνο κρατήσεων: 2242054565

Email: reservations@bluelagooncityhotel.gr

bluelagooncityhotel.gr

Λευκάδα

Αν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Επτανήσων, το βασικό του ατού είναι ότι δεν θα χρειαστείς πλοίο για ναπας, αφού ενώνεται με την ηπειρωτική Ελλάδα με μια γέφυρα λίγων μέτρων που απλώς τη διασχίζεις. Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεµνοί, Κάθισµα, όλες οι παραλίες του νησιού είναι σίγουρα από τους βασικούς πόλους έλξης για να το επισκεφθείς. Δεν είναι όμως μόνο αυτές... Εδώ μπορείς να γευτείς νόστιμη τοπική κουζίνα και να περιηγηθείς στα υπέροχα ορεινά σημεία του νησιού, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς αρκετές μέρες για να ανακαλύψεις τις ομορφιές της Λευκάδας αλλά και τα καλά κρυμμένα μυστικά της.

Για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, η παρουσιάστρια του Breakfast@Star, Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και τη μοναχοκόρη τους, Μελίτα, έχουν βρεθεί στο υπέροχο αυτό νησί του Ιονίου ενώ και ο γοητευτικός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, έχει τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις, και όχι μόνο, από τον αγαπημένο τόπο καταγωγής του, τη Λευκάδα, που επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Crystal Waters

Crystal Waters

Το Crystal Waters Lefkada είναι ένα πολυτελές νησιωτικό καταφύγιο που καταλαµβάνει µια ιδιαίτερα προνοµιακή τοποθεσία ανάµεσα στους πρόποδες του όρους Σκάρος και στο παραθαλάσσιο χωριό Νικιάνα, µε ελκυστική θέα στο ορεινό τοπίο και στη θάλασσα. Ένα ευρύ φάσµα υπηρεσιών φιλοξενίας, γαστρονοµία υψηλού επιπέδου και µια γνήσια αίσθηση φροντίδας και προσοχής στη λεπτοµέρεια διαπερνούν κάθε πτυχή αυτού του µοναδικού περιβάλλοντος.

Crystal Waters

Το ταξίδι και µόνο το καθιστά εµφανές ότι πρόκειται να φτάσετε σε ένα εξαιρετικό µέρος - σύντοµα θα ανακαλύψετε ότι πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότηµα που περικλείει την απόλυτη απόλαυση στο εσωτερικό του.

Crystal Waters

Crystal Waters

Στα highlight, το υψηλής γαστρονοµίας concept του εστιατορίου Duende, που προσφέρει µια µοναδική γευστική εµπειρία, µε πιάτα ειδικά επιµεληµένα και εµπνευσµένα από τον σεφ Παναγιώτη Μουτσόπουλο, τα οποία ενσωµατώνουν την παραδοσιακή µε τη σύγχρονη κουζίνα της Ελλάδας και της Μεσογείου.

Crystal Waters

Info

Ζάκυνθος

Καταπράσινη και με ένα ποικιλόμορφο τοπίο, που αποτυπώνεται μέσα από αμμώδεις παραλίες και απόκρημνες ακτές, η Ζάκυνθος σε περιμένει για να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που τα έχει όλα! Μαγευτικές παραλίες, πρασινογάλανα νερά, μουσικές που σε ταξιδεύουν και απίστευτη διασκέδαση για όλα τα γούστα. Ναι, στη Ζάκυνθο μπορείς να τα ζήσεις όλα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε χαλαρώνοντας είτε απολαμβάνοντας την απόδρασή σου εδώ στο έπακρον. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς παραλίες όπως αυτές του Λαγανά, Τσιλιβή, Αργάσι, Καλαμάκι, Αλυκές ή απλώς να δεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο Κερί.

Μπορεί η δημοφιλής παραλία του νησιού, το «Ναυάγιο», να παραμένει κλειστή για το κοινό και φέτος ωστόσο η εντυπωσιακή #Katken είχε απολαύσει τα καταγάλανα νερά της στο παρελθόν, βγάζοντας μοναδικές φωτογραφίες ενώ και το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών, Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas, έχουν επισκεφθεί και αυτοί με τη σειρά τους –μαζί με αγαπημένους τους φίλους– το νησί, που φυσικά τους άφησε αξέχαστες αναμνήσεις.

Strada Marina - Μια µοναδική εµπειρία διαµονής στη Ζάκυνθο!

Strada Marina - Μια µοναδική εµπειρία διαµονής στη Ζάκυνθο!

Με πανέμορφη θέα στο Ιόνιο και στην πόλη της Ζακύνθου, το Strada Marina Hotel υπόσχεται να σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, που συνδυάζει επιτυχημένα την παραδοσιακή γοητεία με τη διακριτική πολυτέλεια.

Strada Marina - Μια µοναδική εµπειρία διαµονής στη Ζάκυνθο!

Σε πολύ βολική τοποθεσία, μόλις 100μ. από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης, το Strada Marina εντυπωσιάζει για την ποιότητα των υπηρεσιών του αλλά και με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που χαρίζει στους επισκέπτες του. Εδώ θα απολαύσεις ευρύχωρα και κομψά δωμάτια, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για την άψογη εξυπηρέτηση και την προθυμία να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια άνετη διαμονή.

Strada Marina - Μια µοναδική εµπειρία διαµονής στη Ζάκυνθο!

Για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, θα κάνεις τις βουτιές σου στην 50 τ.μ. πισίνα, θαυμάζοντας παράλληλα την εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και στην κουκλίστικη πόλη του νησιού. Στα highlights σημείωσε το υπέροχο Roof Garden του Strada Marina, για να δεις τη Ζάκυνθο από ψηλά αλλά και για να δοκιμάσεις τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ ή να πιεις το ποτό σου, ολοκληρώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Strada Marina - Μια µοναδική εµπειρία διαµονής στη Ζάκυνθο!

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να περάσεις φέτος το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σου, δεν έχεις παρά να βρεθείς στον ονειρεμένο προορισμό της Ζακύνθου και να κάνεις check-in στο ξενοδοχείο Strada Marina, γεμίζοντας με μοναδικές εικόνες το άλμπουμ των πιο όμορφων καλοκαιρινών σου αναμνήσεων!

Info

Ναύπλιο

Η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους εξακολουθεί να διατηρεί αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο τον παραδοσιακό χαρακτήρα και την αρχοντιά που την χαρακτηρίζει ακόμη. Λίγες μόνο ώρες από την Αθήνα, η πόλη του Ναυπλίου αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό της Πελοποννήσου για κάθε εποχή του χρόνου. Σε αυτό έχουν συμβάλλει τα αρχαία τείχη, τα μεσαιωνικά κάστρα, τα ιστορικά μνημεία, αλλά και τα νεοκλασικά κτίρια, που συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα αυτής της υπέροχης πόλης, που αξίζει να επισκεφθείς ξανά και ξανά. Αυτοί εξάλλου είναι μερικοί από τους λόγους, που την κάνουν περιζήτητη για πολλούς σταρ του Χόλιγουντ, όπως η πανέμορφη ηθοποιός, Kate Hudson αλλά και ο ηθοποιός, Tom Hiddleston, γνωστός από το ρόλο του ως «Loki» στις ταινίες της Marvel.

Λάτρης της Ελλάδας, η χολιγουντιανή σταρ, Kate Hudson, επισκέφθηκε πριν από μερικά χρόνια το Ναύπλιο μαζί με την οικογένειά της, ενώ εν μέσω κορονοϊού βρέθηκε και στο Πόρτο Χέλι για τα γυρίσματα της ταινίας «Glass Onion: Στα Μαχαίρια». Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο δημοφιλής τραγουδιστής, Βαγγέλης Κακουριώτης, που πρόσφατα είδαμε να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Γη της Ελιάς», το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί αφού είναι και η καταγωγή του από εκεί!

Fish by the sea!

Fish by the sea!

Ο,τι κι αν τραβά η όρεξή σας, φρέκα ψάρια ή λαχταριστά θαλασσινά, µία είναι η επιλογή: Η καλύτερη ψαροταβέρνα «Μπούνος Ψαροσαβούρας» στο Ναύπλιο!

Fish by the sea!

Στο λιµάνι της πόλης σάς περιµένουν ο Γιώργος Μπούνος και η οµάδα του, που «τρέχουν» την πιο δηµοφιλή ταβέρνα του Ναυπλίου για φρέσκο ψάρι εδώ και δύο δεκαετίες. Δύο δεκαετίες, που µε πολλή δουλειά και µεράκι έκαναν την οδό Μπουµπουλίνας το hot food spot για καλό φαγητό και φρέσκο ψάρι.

Fish by the sea!

Τα φρέσκα ψάρια από τον Αργοσαρωνικό και τα οστρακοειδή από τον Αϊ-Στράτη, την Σκύρο, την Εύβοια και τον Κορινθιακό θα ικανοποιήσουν ακόµα και τις πιο απαιτητικές γαστρονοµικές επιθυµίες.

Fish by the sea!

Ο «Μπούνος-Ψαροσαβούρας» είναι εδώ και δεκαετίες το καλύτερο στέκι στο λιμάνι του Ναυπλίου για να απολαύσεις ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Εδώ, μεταξύ άλλων, θα βρεις λαχταριστή γαριδομακαρονάδα με λιγκουίνι, αχνιστά μύδια, ψητό χταπόδι, αστακομακαρονάδα αλλά και εξαιρετικές ψαρόσουπες.

Η καλύτερη ψαροταβέρνα «Μπούνος Ψαροσαβούρας» στο Ναύπλιο!

Δεν είναι τυχαίο που τη συγκεκριμένη ταβέρνα τίμησε με την παρουσία του και ο χολιγουντιανός σταρ Tom Hiddleston, γνωστός και ως «Loki» στις ταινίες της Marvel.

Fish by the sea!

Mε το ατού της άριστης ποιότητας και των εξαιρετικών τιµών, η ίδια οµάδα συνεχίζει να εξυπηρετεί τους επισκέπτες, οι οποίοι απολαµβάνουν το γρήγορο και ευγενικό σέρβις από το προσωπικό σε ένα οικείο και µοντέρνο περιβάλλον, που συµπληρώνεται ιδανικά από τον δροσερό εξωτερικό χώρο της ταβέρνας.

Fish by the sea!

Info

Βίτσα, Ζαγόρι

Η Βίτσα είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά στα Ζαγοροχώρια, που βρίσκεται κοντά στο φαράγγι του Βίκου, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα μοναδικό θέαμα που μένει πραγματικά αξέχαστο! Η ιδιαίτερη γεωγραφική του θέση, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα του νομού, τα Γιάννενα, κάνουν τον οικισμό Βίτσα ιδανικό για να μείνεις και να επισκεφθείς από εκεί τα αξιοθέατα της περιοχής του Ζαγορίου με μοναδική ευκολία. Σε αυτό πρόσθεσε τα πετρόκτιστα παραδοσιακά σπίτια, τα γραφικά καλντερίμια αλλά και το φυσικό περιβάλλον που θα σε κερδίσουν από την πρώτη ματιά! Σημείωσε ότι η Βίτσα ενδείκνυται για περιπατητές και φυσιολάτρες, ενώ ο αρμονικός συνδυασμός του φυσικού τοπίου με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, που είναι κυριάρχη εδώ, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Μαζί με τις κόρες και τον σύζυγό της, η πανέμορφη παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα, επισκέφθηκε πρόσφατα τον νομό Ιωαννίνων, αναρτώντας στο Instagram ξέγνοιστες οικογενειακές στιγμές, που έγιναν γρήγορα viral.

Κανέλα & Γαρύφαλλο - Με µενού αφιερωµένο... στα µανιτάρια!

Κανέλα & Γαρύφαλλο - Με µενού αφιερωµένο... στα µανιτάρια!

Με πηγή έμπνευσης την ηπειρωτική φύση, η κουζίνα του μοναδικού αυτού εστιατορίου αναδεικνύει νέες γευστικές εμπειρίες εμπνευσμένες από τις εκλεκτές πρώτες ύλες της τοπικής παράδοσης, με βασικό πρωταγωνιστή τα μανιτάρια!

Κανέλα & Γαρύφαλλο - Με µενού αφιερωµένο... στα µανιτάρια!

Κανέλα & Γαρύφαλλο - Με µενού αφιερωµένο... στα µανιτάρια!

Ο chef του, Βασίλης Κατσούπας, συλλέγει άλλα και καλλιεργεί ο ίδιος από τα δάση της περιοχής του Ζαγορίου, 30 φαγώσιμα είδη μανιταριών δημιουργώντας εξαιρετικές συνταγές για κάθε γούστο. Στα plus του... το κελάρι με τη λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει πάνω από 130 ετικέτες µε σπάνιες ποικιλίες από όλη την Ελλάδα καθώς και τα πιάτα για χορτοφάγους! Σημείωσε ότι πολύ συχνά το εστιατόριο διοργανώνει σεμινάρια και γευσιγνωσίες δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Καλοκαίρι 2023: Οι αγαπημένοι προορισμοί των επωνύμων

Κανέλα & Γαρύφαλλο - Με µενού αφιερωµένο... στα µανιτάρια!

Κανέλα & Γαρύφαλλο - Με µενού αφιερωµένο... στα µανιτάρια!

Info
  • Καθηµερινά, ανάλογα την εποχή, 13:00-22:00
  • Βίτσα, Ζαγόρι, Ιωάννινα. Τ. 26530 71671, Μ. 6948 513652
  • www.kanela-garyfallo.gr