Φωτογραφίες από το παραδοσιακό ξενοδοχείο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς

Ονομάζεται Bay View Villas

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες από το παραδοσιακό ξενοδοχείο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς

Το πατρικό του βρίσκεται στο νησί από το 1780, ωστόσο «μόλις» τα τελευταία 22 χρόνια επεκτάθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί παράλληλα και ως ξενώνας. Οι “Bay View Villas”, που πήραν το όνομά τους από τη φαντασμαγορική θέα που έχουν στο λιμάνι, διατηρούν την αισθητική μιας άλλης εποχής, απόλυτα συνυφασμένη με τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της μητέρας του Βίλλυ Μαλάμη.

Με την απουσία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκείνη είναι που διαχειρίζεται τις κατοικίες και περνάει εκεί έξι μήνες τον χρόνο μαζί με τη νησιώτισσα γιαγιά Μίκα.

«Η ομορφιά στους Παξούς είναι αδιαπραγμάτευτη», λέει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και με τα πλάνα του δείχνει και στον υπόλοιπο κόσμο αυτή την ομορφιά.

Οι Bay View Villas στους Παξούς

Παπακαλιάτης περιοδικό youΠαπακαλιάτης ξενοδοχειοΠαπακαλιάτης ξενοδοχειο ΠαξούςΠαπακαλιάτης megaΠαπακαλιάτης maestro

Δείτε εδώ φωτογραφίες κι από το σπίτι που διατηρεί ο ηθοποιός στο Ψυχικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημιουργός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινότητα, κάτι που φάνηκε στα γυρίσματα του Maestro. «Οι άνθρωποι εκεί μας βοήθησαν σημαντικά», δηλώνει πολύ συχνά και ευχαριστεί τους κατοίκους των Παξών για την αποφασιστική συμβολή τους μέσα στο προηγούμενο καλοκαίρι, όταν έγιναν τα γυρίσματα, με μοναδικό παράπονο από τον καιρό που δεν τους έκανε πάντα το χατίρι...

Με πληροφορίες από το περιοδικό YOU

Το απόλυτο spoiler για το δεύτερο κύκλο της σειράς - Σάλος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Παπακαλιάτης

Μέσα από το λογαριασμό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο instagram και συγκεκριμένα μέσα από την ανάρτησή της ην Πέμπτη 22/6 είδαμε το απόλυτο spoiler για το νέο κύκλο. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φαίνεται να κρατάει ένα μωρό, με τα σχόλια να αναφέρουν πως γεννήθηκε εν τέλει το παιδί, στο οποίο ήταν έγκυος η σύντροφός του.

«Το νεότερο μέλος στο cast του Maestro έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση…New casting member (and the youngest)», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.