Χουχουλιάρικο με vintage πινελιές - Το εντυπωσιακό σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Ψυχικό

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς παρόλο που τον βλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από τον ρόλο του στη σειρά που σκηνοθετεί, Maestro, όπου ξετυλίγεται ένα "καυτό" ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και την Κλέλια Ανδριολάτου (δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσά τους στην πραγματική ζωή), δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική του ζωή.

Μπορούμε να καταλάβουμε, όμως πολλά για τον χαρακτήρα του μέσα από το σπίτι του, το οποίο συχνά πυκνά δείχνει μέσα από τα social media του. Ο ηθοποιός μένει στο Ψυχικό, σε ένα πολύ cozy χώρο, με ζεστά χρώματα και vintage πινελιές.

Το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στο κέντρο του σαλονιού του υπάρχει ένα τεράστιο τζάκι, πάνω από το οποίο αντί για τηλεόραση βρίσκεται ένα μεγάλο ρολόι, από άλλη εποχή θα έλεγε κανείς. Στον χώρο γενικότερα κυριαρχεί το ξύλο, το καφέ, το πορτοκαλί και το κόκκινο χρώμα, ενώ είναι φανερό πως ο ίδιος προτιμά να βρίσκεται σε ένα μέρος με ζεστό και χαμηλό φωτισμό.

Χαρακτηριστικό της κατοικίας του είναι η επιβλητική βιβλιοθήκη, αλλά και τα έπιπλα και αντικείμενα που δίνουν μία εντελώς διαφορετική αύρα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σαλόνι
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σπίτι
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης βιβλιοθήκη
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια είναι ξαδέλφη του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1975. Ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, είναι από την Κρήτη και η μητέρα του Villy Malami είναι ελληνικής καταγωγής από τη Νότια Αφρική. Χώρισαν όταν ο Χριστόφορος ήταν τεσσάρων ετών. Μεγάλωσε στην Αθήνα με τη μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του Φίλιππο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε έχει ακόμα δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Στέφανο και τη Νάρα (δείτε εδώ φωτογραφία τους). Από ξαδέρφια όμως τι γίνεται; Το πρωί της Δευτέρας 14/11 αποκαλύφθηκε πως ο Χριστόφορος όχι απλά έχει ξαδέρφη, αλλά την γνωρίζουμε όλοι γιατί είναι γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA.

Και ναι λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού έχει οικογενειακή σχέση με τον Χριστόφορο αφού οι μανάδες τους είναι ξαδέρφες.