Τι συμβαίνει μεταξύ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου; Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι δυο πρωταγωνιστές, μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι συμβαίνει μεταξύ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου; Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αχώριστοι φαίνεται να είναι η Κλέλια Ανδριολάτου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Το Maestro φαίνεται πως τους έχει φέρει αρκετά κοντά - ειδικά μετά την πρώτη ερωτική τους σκηνή - και έχει αρχίσει να ανθίζει μια όμορφη φιλία, την οποία με χαρά μοιράζονται από κοινού μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Οι δύο πρωταγωνιστές δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, διάφορα βίντεο από τη στιγμή της επιβίβασης τους στο αεροπλάνο, αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όπως θα δείτε σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Κλέλια Ανδριολάτου ακούγεται να λέει «Πώς θα δούμε αύριο το επεισόδιο της σειράς;». «Θα το δεις με τις φίλες σου στη Θεσσαλονίκη» της απαντά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την ίδια να το συνεχίζει:«Να περάσεις καμιά βόλτα».

Τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και η Κλέλια Ανδριολάτου διασκέδασαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και δεν σταμάτησαν να γελούν.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η σειρά Maestro αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δε θα είναι άλλη από την εκθαμβωτική Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή ηθοποιός είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τη νεαρή ηθοποιό τη γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου και αμέσως τράβηξε την προσοχή του κοινού, τόσο μέσα από την ομορφιά της όσο και μέσα από το ταλέντο της.

Δείτε τον πρώην σύντροφό της στο TV-24.gr