Μαινάλια Villas & Suites: Ένα παραμυθένιο σκηνικό σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα

Οι πετρόχτιστοι ξενώνες θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Μαινάλια Villas & Suites: Ένα παραμυθένιο σκηνικό σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα

Ένα αληθινό αρχιτεκτονικό κόσμημα στους πρόποδες του Μαινάλου θα συναντήσει ο επισκέπτης μόλις φτάσει στο Μαινάλια Villas & Suites στο Λεβίδι αλλά και ένα παραμυθένιο σκηνικό χαλάρωσης και ευεξίας σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Στο Μαινάλια Villas & Suites θα κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα

Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον κατάλληλο για περιηγήσεις, χαλάρωση και δραστηριότητες στη φύση, το Μαινάλια Villas & Suites αποτελεί την ιδανική επιλογή για Σαββατοκύριακα, ολιγοήμερες και πολυήμερες αποδράσεις, συμπληρώνουν ιδανικά το άλμπουμ των αναμνήσεων και του πιο απατητικού επισκέπτη.

χιονισμένα Μαινάλια

Η διαμονή στο βουνό θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνδυάσεις την απέραντη πράσινη θέα με την ηρεμία σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, απολαμβάνοντας πολλές δραστηριότητες στη φύση αλλά και εικόνες μοναδικού κάλλους, που θα σε κάνουν να επιστρέφεις εδώ ξανά και ξανά.

Αξεπέραστη φιλοξενία σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, το γραφικό χωριό της Αρκαδίας θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές, αφού το Λεβίδι ξεχωρίζει για την ομορφιά και την γραφικότητά του. Στο Μαινάλια Villas & Suites θα νιώσεις την αξεπέραστη φιλοξενία σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία.

μαινάλια villas & suites

Η στιβαρή γοητεία της πέτρας, η κατευναστική θαλπωρή του ντόπιου ξύλου, σε συνδυασμό με τη διακριτική πολυτέλεια στις διακοσμητικές γραμμές, αλλά και τις σύγχρονες παροχές & ανέσεις που δεν προκαλούν, κάνουν το Μαινάλια Villas & Suites μοναδικό στο είδος του, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις στον επισκέπτη για χαλάρωση και ευεξία - και μάλιστα πολύ κοντά στην πρωτεύουσα.

δωμάτιο παραδοσιακό Μαινάλια

Σε μια καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων, στην αγκαλιά του δάσους του Μαινάλου, δεσπόζουν, στην είσοδο του γραφικού χωριού, οι 6 πετρόκτιστες “Νύμφες” της Αρκαδίας που φιλοξενούν τους επισκέπτες της σε 16 ανεξάρτητους παραδοσιακούς ξενώνες, απόλυτα εναρμονισμένους με το φυσικό κάλλος και την αρχιτεκτονική παράδοση του τόπου.

δωμάτιο Μαινάλια

τζάκι μαινάλια

Κοινωνικές εκδηλώσεις που εντυπωσιάζουν

Ο χώρος των ονείρων σας με ιδιαίτερο στυλ, σε ένα μοναδικό τοπίο θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου όποια εκδήλωση κι αν διοργανώσεις στο Μαινάλια Villas & Suites. Διάλεξε τη διακόσμηση, το menu και τη μουσική και άφησε τους ειδικούς να δημιουργήσουν το πάρτι των ονείρων σου είτε πρόκειται για γάμο ή βάφτιση, αλλά και για όποια άλλη εκδήλωση εσύ επιθυμείς.

γλαμος Μαινάλια

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Mαινάλια Villas & Suites θα δημιουργήσουμε για σένα ό,τι έχεις ονειρευτεί: Υπέροχο περιβάλλον, ζεστή ατμόσφαιρα, πέτρινη, παραδοσιακή αισθητική … όλα με την υπογραφή της άριστης εξυπηρέτησης και των ποιοτικών γαστρονομικών απολαύσεων του Mαινάλια Villas & Suites.

πρωινό Μαινάλια

Info

  • Λεβίδι Αρκαδίας
  • Tηλέφωνο: 27960 29029, 27960 29028