Volta4u: Εμπιστεύσου τους καλύτερους για να κάνεις ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ελλάδα

Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνε τη μεγαλύτερη έκπληξη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Volta4u: Εμπιστεύσου τους καλύτερους για να κάνεις ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ελλάδα

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, κάνοντας μια έκπληξη, ένα πρωτότυπο δώρο στο έτερόν σου ήμισυ, που θα θυμάται για μια ζωή. Βάζεις, λοιπόν, στο πλάνο σου μια απόδραση εντός Ελλάδας με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, που θα σας χαρίσει και ασφάλεια και άνεση, απολαμβάνοντας ένα μίνι ρομαντικό ταξίδι για δύο!

Πρώτο σου μέλημα να διαλέξεις το όχημα που θα κάνει εντύπωση, γιατί, πώς να το κάνουμε, όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις πηγαίνεις στους... ειδικούς. Στη Volta4u θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία για να νοικιάσεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και φυσικά θα σε μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό σου.

SUV volta4u

Η Volta4u είναι πάντα στο πλευρό σου

Η Volta4u διαθέτει πολλές κατηγορίες οχημάτων και έναν διαρκώς ανανεούμενο στόλο που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από Mini και SUVs μέχρι επιβατικά και cargo βαν. Μπες στη volta4u.com και διάλεξε το αυτοκίνητο που θα σε κάνει να νιώσεις άνεση, ασφάλεια και πρωτίστως ελευθερία για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές.

Για μια απόδραση του Αγίου Βαλεντίνου τι καλύτερο από το να επιλέξεις ένα SUV, που θα βρεις και σε μεγάλες προσφορές, αφού είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να αντιμετωπίσεις τον χειμωνιάτικο καιρό αλλά και τις... παραξενιές του.

ταξίδι στο χιόνι

Για να μπορείς να κινηθείς σε δύσκολες διαδρομές χωρίς άγχος, αλλά και για να δεις εκ των έσω μαγευτικά τοπία. Οπότε, κλείσε τη χειμερινή σου εμπειρία με τη Volta4u και δεν θα χάσεις! Ο λόγος; Οι λύσεις ενοικίασης Volta4u θα σε φέρουν στον δρόμο σε ελάχιστο χρόνο.

Στη Volta4u έχεις πολλά προνόμια

Μηνιαία ενοικίαση

Η μηνιαία ενοικίαση της Volta4u είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, καθώς σου προσφέρει ευέλικτες, οικονομικά αποδοτικές λύσεις ενοικίασης αυτοκινήτου για 1 ημέρα έως και 28 ημέρες. Χωρίς κρυφές χρεώσεις ή μακροπρόθεσμα συμβόλαια έχεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από την ειδική μηνιαία χρέωση, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων. Και να θυμάσαι ότι το Volta4u διευκολύνει πιο πολύ από ποτέ την ενοικίαση του κατάλληλου οχήματος για σένα.

ενοικίαση αυτοκινήτου

Ειδικές εκπτώσεις στο eparking4u

Όλοι οι πελάτες της Volta4u έχουν 15% έκπτωση στις κρατήσεις τους στο eparking4u όταν πρόκειται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, χρησιμοποιώντας στο κουπόνι VOLTA4U15OFF. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το όχημά σου στην φροντίδα της και να πετάξεις στον προορισμό σου.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

volta4u αυτοκίνητα

Βρες ένα όχημα που ταιριάζει στη ζωή σου. Η επιλογή σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έρχεται με υπόσχεση ποιότητας και αξίας. Με πάνω από 200+ μοντέλα προς επιλογή, σε περιμένει το δικό σου! Όλα τα οχήματα είναι πιστοποιημένα με έως και 5 χρόνια εγγύηση και φυσικά δέσμευση στην αριστεία.

Info