Brown Hotels: Πολυτελής φιλοξενία σε ειδυλλιακούς προορισμούς μια ανάσα από την Αθήνα

Όλα όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε μαγευτικούς προορισμούς και να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Brown Hotels: Πολυτελής φιλοξενία σε ειδυλλιακούς προορισμούς μια ανάσα από την Αθήνα

Οι απαιτητικοί ρυθμοί της πόλης χρειάζονται ευφάνταστες τακτικές για να γίνονται όσο πιο εύκολοι γίνεται! Και φυσικά, τι καλύτερο από διακοπές ή ολιγοήμερες εξορμήσεις που μας προσφέρουν αναζωογόνηση;

Ευτυχώς υπάρχουν προορισμοί που κάνουν την εμπειρία των διακοπών μας πιο εύκολη, μιας και μπορούμε να απολαύσουμε νησιωτική ατμόσφαιρα και μαγευτικά φυσικά τοπία, χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστούμε σε πλοίο ή να οδηγήσουμε πολλές ώρες.

BrownHotel Χαλκίδα design

Είτε αποφασίσουμε να ξεφύγουμε για ένα Σαββατοκύριακο, είτε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ο χρόνος μας είναι πραγματικά πολύτιμος! Αγαπημένα resorts μόλις μία ώρα σχεδόν από την Αθήνα, κάνουν την επιλογή του προορισμού μας... παιχνιδάκι, και μας γεμίζουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή την οικογένειά μας. Άλλωστε τι άλλο θέλει κανείς στις διακοπές του; Ξεγνοιασιά και χαλάρωση!

Τα Brown Hotels είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για να απολαύσουμε κάθε στιγμή!

Πολυτέλεια και άνεση σε ειδυλλιακές τοποθεσίες πάνω στη θάλασσα, και μόλις μια ώρα από την πόλη. Το τέλειο σκηνικό για τις διακοπές σας ολοκληρώνεται χάρη στα υψηλής αισθητικής δωμάτια και σουτίες, τις πισίνες, τις υπέροχες παραλίες, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και φυσικά την απόλυτη χάλαρωση με θέα το γαλάζιο.

BrownHotel Κόρινθος θέα ξενοδοχείο

Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton

Η προνομιακή του θέση να απολαμβάνει εντυπωσιακή θέα στο Σαρωνικό σε συνδυασμό με την πολυτελή φιλοξενία που μας προσφέρει, καθιστούν το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton μια κορυφαία επιλογή για τη διαμονή σας. Σε απόσταση 60χλμ από την Αθήνα, στους Αγίους Θεοδώρους θα απολαύσετε τη διαμονή σας σε ένα πολυτελές χώρο με φουτουριστικό βραβευμένο design (IDA Awards '22) ακριβώς πάνω στη θάλασσα.

Brown Hotel κόρινθος πισίνα

BrownHotel Κόρινθος δωμάτιο

Καθένα από τα 166 δωμάτια και σουίτες του διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ ακόμη καλύτερη θέα απολαμβάνετε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας στην 550 τ.μ. ταράτσα του. Οι πισίνες του σας περιμένουν για ατελείωτες βουτιές, ενώ αν είστε λάτρης της θάλασσας μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία με γαλάζια σημαία για κολύμπι και φανταστικά water sports με τα παιδιά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το βραβευμένο σπα με 5 αίθουσες θεραπείας, σάουνα και χαμάμ και φυσικά τα εκλεπτυσμένα πιάτα του εστιατορίου για ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι. Τέλος, το resort παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση, πλαισιωμένη από μοναδική φυσική ομορφιά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Brown Beach Chalkida

Ακόμη κι αν αναζητάτε προορισμούς για πιο σύντομες εξορμήσεις, μια ώρα οδικώς αρκεί για να φτάσετε σε ένα από τους δημοφιλέστερους παραθαλάσσιους προορισμούς κοντά στην Αθήνα. Λίγα βήματα από την παραλία του Αγίου Μήνα, το Brown Beach Chalkida προσφέρει υψηλών προδιαγραφών διαμονή στα ευρύχωρα και ατμοσφαιρικά δωμάτια και bungalows, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών τους.

BrownHotel Χαλκίδα δωμάτιο

Κυριαρχούν οι αποχρώσεις της άμμου με τόνους λευκού και μπλε, εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι. Κλασικό Κυκλαδίτικο στυλ με ρετρό πινελιές και design αντικείμενα. Φυσικά, διαθέτει πισίνα με θέα τη θάλασσα, pool bar και treatment rooms, ενώ από το πρόγραμμα δε θα λείψουν οι δραστηριότητες στα kids room και τα water sports για μοναδικές στιγμές με τους μικρούς μας φίλους.

BrownHotel Χαλκίδα παιδιά

Brown Hotel Χαλκίδα πισίνα

Για τους πιο "ανήσυχους" ταξιδιώτες, οι παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά είναι ιδανικές για εξερεύνηση, ενώ η πόλη της Χαλκίδας διατηρεί τη ζωντάνια της καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρει πολλές επιλογές για τις νυχτερινές σας εξόδους.

Brown Beach Evia Island

Ψάχνετε το απόλυτο experience διακοπών με τον Ευβοϊκό κόλπο στα πόδια σας; Στην όμορφη Ερέτρια, το ολοκαίνουργιο all-inclusive resort βρίσκεται μιάμιση ώρα μακριά από την πρωτεύουσα και προσφέρεται για εγγυημένη αναζωογόνηση και ξεκούραση. Άλλωστε τι καλύτερο από χαλάρωση στις 2 πισίνες του ξενοδοχείου, water sports, χαλαρωτικά μασάζ και σπα. Αφήστε την ευεξία σας στα χεριά των ειδικών. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να απολαύσετε.

BrownHotel Ερέτρια πισίνα θέα

Οι λιτές γραμμές και οι γήινοι τόνοι συμβάλλουν στο ήρεμο περιβάλλον του Brown Beach Evia Island Resort, με κύριο πρωταγωνιστή του τοπίου τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Brown Hotel Ερέτρια δωμάτιο

Tip: Δίπλα ακριβώς στο ξενοδοχείο λειτουργεί aqua park με νεροτσουλήθρες για ενήλικες και παιδιά, μεγάλη πισίνα και ninja park.

Dave by the Beach Loutraki

Αγαπημένος προορισμός, το Λουτράκι, καταφέρνει και διατηρεί τους φανατικούς του θαυμαστές, που δε χάνουν ευκαιρία να αποδράσουν από την πόλη. Αρχαιολογικοί χώροι, μονοπάτια, μαγευτικές παραλίες είναι μόνο λίγα από τα πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στην απόδρασή σας.

BrownHotels Λουτράκι δωμάτιο

Εκεί μας περιμένει το Dave by the Beach Loutraki, ένα προσιτό boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης, μόλις 200μ από την παραλία. Η funky αισθητική και η άνεση των δωματίων θα σας χαρίσουν τις απόλυτες στιγμές ηρεμίας που χρειάζεστε. Τέλος, το εντυπωσιακό rooftop με θέα βουνό και θάλασσα απογειώνει την εμπειρία διαμονής σας.

BrownHotels Λουτράκι rooftop

Info:

  • Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας | Website
  • Brown Beach Chalkida, Άγιος Μηνάς, Χαλκίδα | Website
  • Brown Beach Evia Island, Ερέτρια | Website
  • Dave by the Beach Loutraki, Λουτράκι | Website
  • Instagram: @brownhotels
  • Facebook: Brown Hotels