Τα παιδικά έπιπλα CILEK υπόσχονται να ζωντανέψουν τα όνειρα των παιδιών!

Για κορίτσια & αγόρια που επιζητούν τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα παιδικά έπιπλα CILEK υπόσχονται να ζωντανέψουν τα όνειρα των παιδιών!

Λίγο πριν από τις γιορτές αποφάσισα να κάνω μια δραστική αλλαγή στο σπίτι μου, εστιάζοντας φυσικά στα δωμάτια των παιδιών μου, αφού, όπως καταλαβαίνεις, η κόρη μου θέλει ρομαντισμό και ροζ χρώματα και ο γιος μου “ψήνεται” εδώ και καιρό για ένα κρεβάτι-αυτοκίνητο, για να του θυμίζει τις ατελείωτες ώρες που περνάει παίζοντας με τους φίλους του και διαβάζοντας κόμικ – κάπου εκεί εμπνεύστηκε για το εν λόγω σχέδιο, φαντάζομαι!

Καθόλου εύκολη δουλειά ομολογώ, γιατί χρειάζομαι μια εταιρεία που και πολλές προτάσεις θα έχει να μου δώσει, και ποιοτικά έπιπλα θα προσφέρει, και ασφάλεια θα δίνει στα παιδιά, που περνούν πολλές ώρες της ημέρας στο δωμάτιό τους και-το σημαντικότερο- οι τιμές θα απευθύνονται στον μέσο καταναλωτή. Ρώτα από εδώ, ψάξε από εκεί, συζήτηση στη συζήτηση με τις άλλες μαμάδες, μου άνοιξαν τα μάτια και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα τόσο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Τα παιδικά έπιπλα Cilek άλλαξαν τη ζωή μας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cilek με παιδικά έπιπλα, με πολλά καταστήματα σε κεντρικά σημεία, εύκολα προσβάσιμα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σε όλες τις περιοχές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Τι έκανα; Επισκέφθηκε ένα κοντινό κατάστημα Cilek και έμεινα άφωνη από τη μεγάλη ποικιλία των παιδικών δωματίων που μπορείς να δημιουργήσεις, για κάθε γούστο και βαλάντιο, ενώ τα παιδιά μου τα έχασαν φυσικά και δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν.

cilek παιδικό δωμάτιο

MONTERROSI

Στα έπιπλα Cilek βρήκα αυτό που ήθελα

Με τα έπιπλα Cilek μπορείς να συνθέσεις εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια, σε διάφορα χρώματα και στυλ, ανάλογα με την προτίμηση των παιδιών, αλλά και το πώς θα ταιριάζουν στον δικό σου προσωπικό χώρο.

Αυτό έκανα κι εγώ, πάντα με τη βοήθεια των διακοσμητών της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ που είναι διαρκώς στο πλευρό σου, επιλέγοντας να δημιουργήσουμε ένα ρομαντικό δωμάτιο, έτσι όπως το ήθελε το κοριτσάκι μου, με ροζ χρώματα, για να νιώσει λίγο πριγκίπισσα, μέσα από τις προτάσεις σε κρεβάτια που είχαμε στη διάθεσή μας για να διαλέξουμε. Συμπληρώσαμε με ένα μοναδικό γραφείο από αυτά που μας πρότειναν, αφού οι επιλογές είναι πολλές για τα κορίτσια.

κοριτσίστικο δωμάτιο

ROMANTIC ROOM

Όσο για τον γιο μου, του βρήκα το πολυπόθητο κρεβάτι-αυτοκίνητο, ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για αγόρια, κι από τότε οι φίλοι του δεν λένε να ξεκολλήσουν από το σπίτι μας. Μάλιστα οι γονείς τους βρήκαν τον... μπελά τους, αφού δεν σταματάνε να τους λένε λεπτομέρειες και να τους περιγράφουν το δωμάτιο, πόσο όμορφο, λειτουργικό και υπέροχο είναι.

δωμάτιο αυτοκίνητο

CHAMPION RACER ROOM

Κι εγώ με τη σειρά μου τους έβαλα σε mood αλλαγής, δίνοντάς τους το site της εταιρείας cilek.gr, για να δουν κι από μόνοι τους τι υπέροχα δωμάτια μπορούν να δημιουργήσουν για τα παιδιά τους, τα μωρά τους ή τα έφηβα βλαστάρια τους - και να στενοχωρηθούν λίγο όπως κι εγώ με τον άντρα μου που δεν είμαστε πια... παιδιά!

Και δεν είναι μόνο αυτά! Αφού διαλέξαμε τα δωμάτια που μας άρεσαν μπήκαμε στη διαδικασία να τα διαμορφώσουμε, επιλέγοντας, πέρα από το κρεβάτι, και τη βιβλιοθήκη, τις κουρτίνες, τα φωτιστικά, τα χαλιά, τα κουκλάκια που θα διακοσμήσουν τον χώρο, τα καλύμματα, τις καρέκλες και ό,τι άλλο συμπληρωματικό μάς χρειαζόταν. Αποτέλεσμα; Τα όνειρα των παιδιών ζωντάνεψαν σε μια στιγμή και η Cilek φταίει γι' αυτό το θαύμα!

Άπειρες προτάσεις παιδικών δωματίων

Με τις τόσες πολλές προτάσεις της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ, το φιλικό προσωπικό, τις ασυναγώνιστες τιμές, τη μοναδική ποιότητα των επίπλων Cilek αλλά και τη διακοσμητική προσέγγιση των ειδικών της εταιρείας, νομίζω πως η επόμενη αλλαγή στα δωμάτια των παιδιών δεν θα αργήσει και πολύ...

Μια ματιά στα δωμάτια Cilek θα σας πείσει για το πού θα κάνετε την επόμενη αγορά σας και ποιους θα εμπιστευτείτε στο δύσκολο και απαιτητικό... project που ακούσει στο όνομα "παιδικό δωμάτιο".

δωμάτιο cilek για αγόρι

TRIO ROOM

παιδικό cilek

RUSTIC WHITE ROOM

αγορίστικο δωμάτιο

MOCHA ROOM

σύγχρονο δωμάτιο

PIRATE ROOM

cilek δωμάτιο

DARK METAL ROOM

ρομαντικό δωμάτιο

ELEGANCE ROOM

μοντέρνο δωμάτιο

MODERA ROOM

cilek δωμάτιο για κορίτσι

SELENA PINK ROOM

Info

ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4953698

Facebook | Instagram | cilek.gr