Παιδικά είδη Peanuts από το Back Me Up: Οδηγίες στους γονείς για έξυπνες αγορές

Τσάντες και αξεσουάρ γεμάτα αγάπη και φιλία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Παιδικά είδη Peanuts από το Back Me Up: Οδηγίες στους γονείς για έξυπνες αγορές

Τι είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τα ονόματα Snoopy και Charlie Brown; Ένα πλατύ χαμόγελο! Αστείες και τρυφερές περιπέτειες με όλη την παρέα τους, που από το 1950 και μετά μοιράζονται με μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας συναισθήματα αγάπης και χαράς, φιλίας και ισότητας.

Αυτό ακριβώς περιγράφει ο παιδόκοσμος του Snoopy, με το αγαπημένο beagle και τους φίλους του να πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή Peanuts της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. «καθρεφτίζοντας» τις υπέροχες αλλά και τις δύσκολες, πλευρές της ζωής.



Ο αγαπημένος μας Snoopy από τα δημοφιλή comic strips Peanuts έρχεται σε νέα πρωτότυπα σχέδια σακιδίων, αλλά και άλλων accessories, για να μας χαρίζει το χαμόγελό του, όπου κι αν είμαστε, ότι κι αν κάνουμε!

Έτσι είτε είμαστε γονείς και θέλουμε να ομορφύνουμε τις μέρες των παιδιών μας είτε μας αρέσουν τα “παιχνιδιάρικα” είδη για τον ευατό μας, δεν χρειάζεται να προβληματιστούμε και πολύ, αφού η συλλογή Peanuts της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. έχει να μας προτείνει ποιοτικά και στυλάτα κομμάτια που μένουν αξέχαστα όπου κι αν παρουσιαστούν. Οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις τις σωστές οδηγίες για να αποκτήσεις τα πιο trendy είδη της σεζόν.

Ο Snoopy & η παρέα του ομορφαίνουν τα παιδικά είδη Peanuts από το Back Me Up

Ακούς Snoopy και την παρέα του και αυτόματα χαμογελάς! Κάθε ιστορία, κάθε strip σού δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και παράλληλα σε κάνει να σκεφτείς σημαντικά θέματα όπως η φιλία και η ισότητα (είτε των φύλων ή των φυλών), έτσι όπως φίλτραρονται μέσα από τις περιπέτειες των θρυλικών πρωταγωνιστών.

Δεν είναι λοιπόν σημαντικό να κουβαλάς όλη αυτή τη θετική ενέργεια, να ταυτίζεσαι με κάθε χαρακτήρα και να παίρνεις σημαντικά μαθήματα από τον Snoopy και τους φίλους του; Να μάθεις πώς είναι να προχωράς μαζί μπροστά, να μην το βάζεις κάτω στην πρώτη αναποδιά ή απογοήτευση και να βοηθάς αυτόν που έχει ανάγκη; Σίγουρα ναι, αφού στη συνέχεια θα τα μεταφέρεις και στα δικά σου παιδιά και στην οικογένειά σου.

σχολικά είδη giovasgroup.gr

Οπότε δεν είναι τυχαίο που τα παιδικά είδη Peanuts της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. πρωταγωνίστησαν στη φωτογράφιση για το editorial μόδας Family Time του youweekly.gr, αφού μικροί και μεγάλοι τα λατρεύουν - και δεν έχουν άδικο!

Παιδικά είδη Peanuts από το Back Me Up και πώς θα κάνεις έξυπνες αγορές

Τι σημαίνει “κάνω έξυπνες αγορές”; Είναι αυτό ακριβώς που θα ανακαλύψεις αποκτώντας ένα προϊόν από τη συλλογή Peanuts της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε., αφού το κέφι και η αθωότητα τού Snoopy πρωταγωνιστούν σε πρωτότυπα σχέδια σακιδίων, αλλά και άλλων accessories, όπως κασετίνες, παγούρια και κούπες, νεσεσέρ, στυλό και σημειωματάρια, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους απλόχερα το χαμόγελό του, σε κάθε στιγμή της ζωής. Πώς θα αγοράεις έξυπνα; Δες...

Είσαι φοιτητής; Μια τσάντα με χρώμα θα σε βοηθήσει να γράψεις καλύτερα στις εξετάσεις!

σακίδιο  giovasgroup.com

χρωματιστό σακίδιο  giovasgroup.com

Είσαι μαθητής; Μια κασετίνα με τον Snoopy θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου!

κασετίνα  giovasgroup.com

κασετίνα  giovasgroup.com

Είσαι ταξιδιάρα ψυχή; Ένα backpack με φωτεινά prints θα σε πάει στις ψηλότερες κορυφές!

backpack  giovasgroup.com

τσάντα giovasgroup.com

Είσαι fashion icon; Μια θήκη ακουστικών με χρώμα θα κάνει το look σου πιο στυλάτο!

κλειδοθήκη  giovasgroup.com

Είσαι μπαμπάς; Τα τετράδια με τον Snoopy και την παρέα του θα σε εμπνεύσουν!

τετράδιο snoopy  giovasgroup.com

τετράδιο  giovasgroup.com

τετράδιο  giovasgroup.com

Είσαι μαμά; Ένα πολύχρωμο πορτοφολάκι θα γίνει το τέλειο δώρο για την κολλητή!

τσαντάκι  giovasgroup.com

τσαντάκι  giovasgroup.com

Συμπέρασμα; Βάλε χρώμα, καλή διάθεση, μπόλικο χαμόγελο, ανέβασε την ψυχολογία σου και νιώσε όμορφα με τον εαυτό σου, αφού όλα τα προϊόντα της συλλογής Peanuts της σειράς Back Me Up έχουν άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική και θα κάνουν το στυλ σου ξεχωριστό.

Κάνε λοιπόν στον εαυτό σου αλλά και σε αυτούς που αγαπάς το πιο έξυπνο δώρο για κάθε στιγμή της ζωής τους – στο σχολείο, στη βόλτα, στις διακοπές, στο σπίτι κι οπουδήποτε υπάρχει διάθεση για παιχνίδι και χαρά!

**Ανακάλυψε τη συλλογή Peanuts της σειράς Back Me Up σε όλα τα καταστήματα και βιβλιοπωλεία ανά την Ελλάδα. Αποκλειστική διάθεση Γιοβάς Α.Ε.

Info