Τα πιο στυλάτα backpacks που χρειάζεσαι στο travel look σου

Για τις αποδράσεις σου στην παραλία και τα ταξίδια είναι οι πιο μοδάτες προτάσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Τα πιο στυλάτα backpacks που χρειάζεσαι στο travel look σου

Είσαι πανέτοιμη για τις πρώτες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και για μίνι (ή και μεγαλύτερες) διακοπές σε κοντινούς προορισμούς. Στο μυαλό σου γυρίζουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που σκέφτεσαι να πάρεις μαζί σου και φυσικά -το αιώνιο πρόβλημα- δεν ξέρεις πού θα πακετάρεις όλα τα απαραίτητα.

Πόνταρε σε ένα βασικό αξεσουάρ των καλοκαιρινών διακοπών, που δεν είναι άλλο από ένα στυλάτο backpack, το αυθεντικό Surf & Lifestyle brand Maui and Sons της σειράς BackMeUp από τη Γιοβάς Α.Ε., που μάλιστα πρωταγωνίστησε και στη φωτογράφιση του youweekly.gr για το editorial μόδας Beachwear Trends, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

εμπριμέ backpack giovasgroup.com

Ένα σακίδιο πλάτης που θα σου λύσει τα χέρια είτε αποφασίσεις να ταξιδέψεις με αεροπλάνο είτε μπεις στο πλοίο ή ακόμα κι όταν αποφασίσεις να κάνεις ένα roadtrip με την παρέα σου. Στην πλούσια συλλογή Maui and Sons της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Τα Maui and Sons είναι τα πιο stylish backpacks που χρειάζεσαι στα ταξίδια σου

Αν σκέφτεσαι ότι σου αρκεί μόνο μια βαλίτσα για τις διακοπές σου κάνεις τεράστιο λάθος, αφού ένα στυλάτο backpack θα σε βοηθήσει να έχεις μέσα όλα τα απαραίτητα και να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή να βρεις νερό, αντηλιακό και την πετσέτα σου στην παραλία.


Ένα σακίδιο πλάτης Maui and Sons της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. δεν θα περάσει απαρατήρητο ούτε στυλιστικά, αφού είναι “γεννημένο στη Hawaii και μεγαλωμένο στην California”, ταυτόσημο με το καλοκαίρι, τη θάλασσα και τα action sports και με το χαρακτηριστικό “cookielogo του να σηματοδοτεί την πρώτη “beach culture”, θα γίνει must-have των διακοπών και όχι μόνο.

Με τα τέσσερα στοιχεία -Γη, Θάλασσα, Ουρανός και Φωτιά – να κυριαρχούν στα εντυπωσιακά σχέδια και τη γεμάτη ζωντάνια χρωματική παλέτα, η φετινή συλλογή σακιδίων Maui and Sons της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. έρχεται για να βάλει τη δική της πινελιά στο απόλυτο beachwear look, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το στυλ.

Διάλεξε λοιπόν αυτό που ταιριάζει στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και ξεκίνα από τώρα να απολαμβάνεις τις πιο μοδάτες εξορμήσεις σου στη φύση!

Αll-time classic

black backpack giovasgroup.com

μπλε backpack giovasgroup.com

grey  backpack giovasgroup.com

Color trend

pink  backpack giovasgroup.com

yellow  backpack giovasgroup.com

galazio  backpack giovasgroup.com

Bold prints

floral  backpack giovasgroup.com

εμπριμέ backpack giovasgroup.com

γρι εμπριμέ  backpack giovasgroup.com

Τα backpacks Maui and Sons θα τα κρατήσεις και στην πόλη

Ένα σακίδιο πλάτης Maui and Sons της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε. μη το συνδέσεις μόνο με τις διακοπές του καλοκαιριού. Μπορείς εύκολα να το κρατήσεις και στην πόλη, συνδυάζοντάς το με όλα τα casualwear σου είτε πηγαίνεις στο γραφείο είτε στην σχολή σου.

Θα σε βολέψει τέλεια στις μετακινήσεις σου από το πρωί ως το βράδυ, αφήνοντας τα χέρια σου ελεύθερα, ενώ μέσα στις πολλές τσέπες και θήκες του θα μεταφέρεις όλα τα απαραίτητα, από σημειώσεις και βιβλία μέχρι τον φορητό υπολογιστή σου.

Και το σημαντικότερο; Θα βρεις αυτό που θα αναδείξει τα all-day σύνολά σου και ταιριάζει στο κομψό και μοντέρνο στυλ σου.

Extra bonus

Συνδύασε το backpack της επιλογής σου από τη σειρά Maui and Sons της σειράς Back Me Up από τη Γιοβάς Α.Ε.:

  • Με ένα πολύχρωμο παγούρι Maui and Sons, για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή και πεις το... νερό-νεράκι!

    παγούρια giovasgroup.com


  • Με ένα πολύχρωμο νεσεσέρ-κασετίνα Maui and Sons, όπου θα βάλεις τα απαραίτητα για την παραλία - αμμωνία για τσιμπήματα, lip balm χειλιών αλλά και ένα μίνι αντηλιακό στικ.

    φλοράλ κασετίνα backpack giovasgroup.com



    Ανακάλυψε τη συλλογή Maui and Sons της σειράς Back Me Up της Γιοβάς Α.Ε. σε όλα τα καταστήματα και βιβλιοπωλεία ανά την Ελλάδα - Αποκλειστική διάθεση Γιοβάς Α.Ε.

Info