Πως θα καταλάβεις εάν η σύντροφός σου προσποιείται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής; Υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει να προσέξεις;

Ο ειδικός του YOU Weekly λύνει τις απορίες σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Θα μπορούσε να είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για την οποία οι περισσότεροι, εάν όχι όλοι οι άνδρες, έχουν αναρωτηθεί γι' αυτό κάποια στιγμή στη ζωή τους, εάν δηλαδή η σύντροφός τους ή και η σύζυγός τους προσποιείται κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αυτή η απορία μπορεί να προκύψει τόσο στην αρχή μιας νέας σχέσης όσο και σε μια πιο μακροχρόνια, όπου τα πράγματα μπορεί να έχουν λίγο βαλτώσει σε αυτόν τον τομέα. Πόσο εύκολο όμως είναι για έναν άνδρα να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα με βεβαιότητα και ποιά είναι τα σημάδια από οποία μπορεί να καταλάβει για το έαν ο οργασμός μιας γυναίκας είναι προσποιητός ή όχι;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα μας δίνει τα φώτα του ο ειδικός του YOU Weekly, Κωνσταντίνος Ρόκκας, ουρολόγος-ανδρολόγος, ο οποίος σου εξηγεί ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. (Έχεις περάσει τα 40 και δεν θέλεις ακόμη να κάνεις οικογένεια; Δες τι λέει ο ειδικός του YOU Weekly)

Πως θα καταλάβεις εάν η σύντροφός σου υποκρίνεται στο σεξ; Τι λέει ο ειδικός; Υπάρχουν κάποια σημάδια;

Ενώ στον άνδρα τόσο η διέγερση (στύση) όσο ο οργασμός (εκσπερμάτιση) είναι απολύτως φανερά στην γυναίκα οι αντίστοιχες διαδικασίες δεν γίνονται το ίδιο εύκολα αντιληπτές. Για αυτό τον λόγο κάποιες γυναίκες μπορεί να έχουν σεξουαλική επαφή είτε χωρίς πλήρη διέγερση είτε υποκρινόμενες τον οργασμό προκειμένου να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους.

couple_sex
Unsplash

Για αυτό άλλωστε είναι και πιο εύκολο να «κρύψουν» μια σεξουαλική δυσλειτουργία, ενώ στον άνδρα αυτό δεν είναι εφικτό.

Όποτε η απάντηση στην ερώτηση είναι ότι δεν είναι καθόλου εύκολο κανείς να διαπιστώσει την κατάσταση αυτή και να απαντήσει με βεβαιότητα σε αυτό το ερώτημα. Αν αυτό συμβαίνει είναι γιατί η σύντροφός σου θέλει να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Παρόλα αυτά, μόνο μια ειλικρινή κουβέντα μπορεί κανείς να καταλάβει ακριβώς τι γίνεται και να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, στην περίπτωση που αυτό φυσικά υπάρχει.