Valentine's Day: Ξέχασες να πάρεις δώρο για τον αγαπημένο σου; Δες πως να το «σώσεις» ακόμη και τώρα!

Ανακάλυψε τις πιο ανέξοδες last-minute προτάσεις!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ήδη εδώ και εσύ αμέλησες να πάρεις δώρο για το έτερον ήμισύ σου; No worries, γιατί ακόμη και τώρα μπορείς να σώσεις την κατάσταση κάνοντάς του ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Βάλε λοιπόν τη φαντασία σου να δουλέψει, εμπνεύσου από τις παρακάτω προτάσεις και αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου σήμερα για να του κάνεις ένα δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο που θα του μείνει κυριολεκτικά αξέχαστο. Και μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα και ομορφότερα πράγματα στη ζωή δεν κοστίζουν τίποτα! (δες και 5 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου)

Valentine's Day: Ακόμη και εάν ξέχασες να πάρεις δώρο στον αγαπημένο σου υπάρχει ακόμη τρόπος για να το σώσεις!

  • Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα βάζοντας την αγαπημένη σας μουσική να παίζει, στρώσε τραπέζι με την ανάλογη διακόσμηση και τοποθέτησε μερικά αρωματικά κεριά, που θα δώσουν μια άλλη εσάνς στο χώρο σου.
  • Μια μίνι βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πλάκας ή του Θησείου, είναι μια καλή πρόταση για να περάσεις την ημέρα παρέα με τον αγαπημένο σου. Δεν κοστίζει τίποτα ενώ ακόμη θα εισπράξεις και όλα τα θετικά vibes από τα συγκεκριμένα σημεία της πόλης, που είναι και πολύ γραφικά και ρομαντικά.

valentinesday
Shutterstock

  • Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδανική για να απολαύσεις, μαζί με το ταίρι σου, μια ρομαντική ταινία, είτε επιλέγοντας μια κοντινή κινηματογραφική αίθουσα είτε μέσα από την αγαπημένη σου πλατφόρμα στην τηλεόραση μαζί με λίγα ποπ κορν και καλό κρασί.
  • Για τους λάτρεις των γλυκών η συγκεκριμένη ημέρα ενδείκνυται για το ρίξεις λίγο έξω επιλέγοντας γλυκιές λιχουδιές, που μπορείς να μοιραστείς με τον αγαπημένο σου! Στην περίπτωση που έχεις μηχανή για φοντί σήμερα είναι η ημέρα για να το χρησιμοποιήσεις με σοκολάτα φυσικά!
  • Αφέσου σε ένα home-spa με τον αγαπημένο σου. Βρες λάδια σώματος, κρέμες, λοσιόν και αρωματικά κεριά, που θα κάνουν ατμόσφαιρα και χαλάρωσε μαζί με το ταίρι σου.