Θα πάθετε εμμονή με αυτό το cargo παντελόνι από τα Zara! Το θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θα πάθετε εμμονή με αυτό το cargo παντελόνι από τα Zara! Το θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Με αυτό το cargo παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara θα πάθετε κυριολεκτικά εμμονή και είναι σίγουρο πως το θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Η ομάδα του youweeky, σου βρήκε το παντελόνι που δεν θα θέλεις να βγάζεις από πάνω σου. Τα cargo παντελόνια αποτελούν την απόλυτη τάση της σεζόν.

Σε διάφορα χρώματα και υφάσματα αποτελούν μια top επιλογή και μπορεί να είναι για ένα πιο αθλητικό look, υπάρχει μια επιλογή που μπορείς να την φορέσεις ακόμα και βράδυ ή και το πρωί στο γραφείο.

Ποια είναι αυτή; Τα δερμάτινα cargo που φοριούνται ακόμα και με ένα απλό t shirt, ή και με ένα πιο καλό συνδυασμό για να απολαύσεις το ποτό σου.

Εμείς σου βρήκαμε αυτό το cargo από δερματινή από την νέα συλλογή των Zara που είναι το απόλυτο trend. Κοστίζει κάτι λιγότερο από 50 ευρώ και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο τι να φορέσεις στις βόλτες που θα κάνεις στις γιορτές.

Zara παντελόνι

Εντωμεταξύ δείτε και αυτό το πανωφόρι με το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε

Zara: Αυτό το πουκάμισο πρέπει να το έχεις στην ντουλάπα σου! Κοστίζει λιγότερο από 23 ευρώ!

Αυτό το πουκάμισο από τα καταστήματα των Zara πρέπει να το έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου και το καλύτερο απ' όλα είναι ότι κοστίζει λιγότερο από 23 ευρώ!

Τα καταστήματα Zara έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας! Άντρες και γυναίκες κυνηγάνε τα καλύτερα κομμάτια από κάθε συλλογή που παρουσιάζει! Επίσης, μην ξεχνάς ότι βγάζει καταπληκτικά ρούχα και παπούτσια για παιδιά, αλλά και χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι από το Zara home.

Αυτήν την φορά όμως θα μιλήσουμε για την γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να είναι κλασσική και στιλάτη ταυτόχρονα! Έτσι λοιπόν σου παρουσιάζουμε ένα λευκό πουκάμισο!

Δεν είναι όμως εκείνο το πουκάμισο που βλέπεις να φοριέται παντού! Είναι ριχτό με γιακά και μακρύ μανίκι, με τσέπες patch στο μπροστινό μέρος και έχει ασυμμετρία στο κάτω μέρος. Φυσικά το κλείσιμο γίνεται από μπροστά με κουμπιά! Αν ωστόσο θέλεις κάτι πιο extreme μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το πουκάμισο με μανίκια που φουσκώνουν!

Ένα λευκό πουκάμισο είναι must item για την ντουλάπα κάθε γυναίκας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια!

Θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των Zara ή στο online store τους και κοστίζει μόνο 22.95 ευρώ!

Zara πουκάμισο

Zara λευκό πουκάμισο ασύμετρο

TAGS