Bershka: Η κακοκαιρία έρχεται και πρέπει να ζεσταθείς! Το oversize πουλόβερ που κοστίζει 13 ευρώ και δεν θα το αποχωρίζεσαι!

Άνετο και ζεστό!

Bershka: Η κακοκαιρία έρχεται και πρέπει να ζεσταθείς! Το oversize πουλόβερ που κοστίζει 13 ευρώ και δεν θα το αποχωρίζεσαι!

Η κακοκαιρία έρχεται και πρέπει να ζεσταθείς. Αυτό το oversize πουλόβερ από τα Bershka κοστίζει 13 ευρώ και δεν θα το αποχωρίζεσαι.

Ο καιρός έχει αρχίσει πλέον και θυμίζει χειμώνα για τα καλά, ενώ αναμένεται από σήμερα το μεσημέρι να χαλάσει πολύ περισσότερο.

Με τέτοιο καιρό λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι πώς πρέπει να ντυθούμε καλά και τι καλύτερα από ένα πουλόβερ κατά πόσο μάλλον όταν είναι και oversize και νιώθεις άνετα και χουχουλιάρικα σε αυτό.

Μπορείς να το βάλεις, με κολάν, με τζιν ακόμα και με την φούστα σου αν είσαι τολμηρή και αντέχεις το κρύο.

Το καλύτερο βέβαια από όλα είναι ότι κοστίζει 13 ευρώ και κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα, έτσι είτε μπορείς να τα αγοράσεις όλα είτε να διαλέξεις ποιο είναι το καλύτερο και σου πάει πιο πολύ.

Bershka προσφορές

Εντωμεταξύ δες και αυτό το το jogger παντελόνι που θα μοιάζεις σε fashion blogger!

Bershka: Αυτό το μάλλινο πουλόβερ είναι ζιβάγκο και "σπάει" ταμία! Βγαίνει σε δύο χρώματα και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους!

Βγαίνει σε δύο χρώματα και "σαρώνει" στο Instagram! Αυτό το μάλλινο πουλόβερ από τα Bershka είναι ζιβάγκο "σπάει" ταμία και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, καθώς μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους!

Είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις και θα μείνεις άφωνη με το πόσο εύκολα μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου!

Μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα αν θέλεις να προκαλέσεις όλα τα φώτα να πέσουν πάνω σου, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις και με κολλάν ή ακόμη και τζιν για τις καθημερινές σου βόλτες.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς είναι το πιο ιδανικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου αυτόν τον καιρό!

Bershka μάλλινο πουλόβερ Bershka μάλλινο φόρεμα

Κάντο δικό σου εδώ!

TAGS